Şimdi Ara

Sizce ne almalıyım.Drift aracı olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bu tür işlere yeni başlayacağım.uzun süredir ilgi duyduğum bir konu.Fakat pek araştırma yaptığım söylenemez.

http://www.hepsiburada.com/Liste/uzaktan-kumandali-110-bmw-m3-gtr-alms/ProductDetails.aspx?productId=oyunnov8204&categoryId=1201466#Gorseller

bütçem çok kısıtlı en fazla şimdilik 150 tl falan.ve taksitle olmak zorunda.bu ay kotayı baya baya aştım çünkü.pc falan aldım :D her neyse.:D

bu arabayı almayı düşünüyorum.

tri band özelliği varmı.3 farklı aracı yönetebiliyomuş aynı kumandayla.bu olay nedir.bir açıklayın lütfen yani ben u konuda birşey bilmiyorum.

birde ben bu aracı şimdi alsam ilerde değiştirmek istediğimde örneğin önce sadece motorunu değiştirsem falan.motorlar buna uyarmı.bu tür modifiyeler yapabilirmiyim zamanla.yeni araba almak yerine her seferinde bunu yapabilirmiyim?

ayrıca araç ortalama ne kadar hız yapar? bu araçla drift yapabilirmiyim. ve aracın boyu 1/10 ölçekli biraz büyük yani.tam bilmiorm belkide o kadar büyük değildir orasını siz bilirsiniz zaten.aracın boyu hızını fazla etkilermi. yoksa 1/14 mü almalıyım.1/14 ün boyutlarını tam olarak bilmiyorum bu yüzden fazlamı küçük gelir?

bu işlerle ilgilenenler lütfen kejman_bertan@hotmail.com adresimden bana ulaşsın.lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.bertan -- 21 Nisan 2011; 19:54:20 >

• arkadaşınla oynarken sinyaller karısır yani kötü birşey farklı aracı oynatma
    1/14 fln alma bir kaç ay sabret düzgün birşey al pişman olma

NOT: Alt forumlarıda gezzz!!!!!!
  • http://www.topmodels.com.tr/carisma_m14_subaru_impreza_wr_114_urunu.html

birde bunu buldum.bu nasıl? buda 1/14

ya beklesemde değişceni sanmıorm çünkü şimdi annemin bakış açısı muhtemelen oyuncak araba tarzında olucak. bu arada daha 15 yaşındayım:D
  • Bu araba iyi değıl
  • Alıcaksan Olcakları sıralıyım .... (BENDEDE WARR))

1-öncelikle bu araba biraz mini ve 2wd(2ceker) drift yapamazsın
    2-Aslında iyi gidiyor asfaltta betonda falanda belli süre sonra dişliler eriyor ve 20tl masraf cıkarıyor
    3-Bu arabanın kumandası iyi değil tam hızını almıs gidiyorken duruyor(menzilden cıkıyor)
    4-Kep olarak ayrıntısı güzel
    5-Kumandası uzağa gitmiyor ama hassaslığı güzel

Kısacası paranı az daha biriktir 300-350 tlye Hpi e10 al bari dirft için

TRAXXAS E-REVO brushless edition 1/8
  • bedirhan abi msn inizi ekledim.açmıyorsunuz galiba.:D daha anneme söyleme fırsatım olmadı araba alcamı:D:D:D bakalım duyunca ne dicek inş alır.ama alırsam dediğin gibi e10 alıcam:D:D
  • bidaha ekle ben kabul etmedim senin lduğunu bilmiyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.