Şimdi Ara

Sizce ne almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce normal FULL HD TV + DVD player kullanıyordum. İş yoğunlugundan falan uzun süredir TV veya Sinema keyfi yapmıyorum. Haziran ayında evleneceğim.

Sorum şu:

LG 47LB670 TV aldım. Buna ek olarak D-Smart alacağım. Eskiden kalma 150-200 DVD'lik arşivim var. Şimdi devir blueray devri. Diyorum ki,

Özellikle Bluray - DVD Oynatabilecek bir oynatıcı arıyorum.

Flashdisk-Bellekten filmi TV vasıtası ile oynatırım. Ama bluray arşivi yapmak istersem diye düşündüm.

Yardımcı olur musunuz? Ne almalıyım? Örnek oynatıcı yollar mısınız? (Altyazı sorunu falan olmasın)

• konu güncel...
  • LG BP325 3D Blu-ray oynatıcıyı tavsiye ederim. 190 TL civarlarında geziyor uzun zamandır. Tek kumanda ile 2 TV'yi de kullanabilirsiniz. Bunun dışında tavsiye edebileceğim Samsung marka oynatıcılar.
  • Teşekkürler hocam. Acaba Samsung'da önerdiğiniz modeller nedir? Ayrıca LG TV için samsung yada lg marka fark eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altai35

Teşekkürler hocam. Acaba Samsung'da önerdiğiniz modeller nedir? Ayrıca LG TV için samsung yada lg marka fark eder mi?

Şöyle farkeder. TV ve oynatıcı aynı marka olursa tek kumanda ile iki cihazı da yönetebilirsiniz. Bunun dışında görüntü netliği açısından hiç bir fark olmaz.

Bende LG marka TV ver. LG marka BP325 3D model Blu-ray oynatıcı var. Bundan başka birde Samsung marka BD-ES5000 model oynatıcı var. Ben Samsung'un görüntüsünün LG marka oynatıcıdan birazcık daha iyi olduğunu sezinledim. Bana öyle geldi. Bunda HDMI kablonun da etkisi olabilir. Fakat bu oynatıcıyı piyasada bulmanız pek mümkün değil. Bunun dışında bir model vermeden diğer Samsung marka oynatıcıları tavsiye ederim.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru mu anladım. LG BP325'i öneriyorsunuz. Ama LG olmazsa, diğer (uygun) oynatıcılar da olur diyorsunuz?
  • altai35 A kullanıcısına yanıt
    LG BP325 öenriyorum. LG olmazsa Samsung öneriyorum. Aslında estetik olarak ta Samsung oynatıcılar daha hoş duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce nasıl
    2 ay önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hocam. LG pek bulunmuyor piyasada, ağırlıklı olarak Samsung satılıyor sanırım.
  • Bütçene göre değerlendir ama LG 42LB620V 42 LED TV 106cm (Full HD) 3D tavsiye ediyorum. Tam ürün adını yazdım birçok siteden online bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.