Bildirim
Sizce Nasılll ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
süper hediye aldım çok beğendim f/p açısından. -
quote:
Orijinalden alıntı: giohard77
Tam 400tlm var lg optimus l3 almak istiyorum videolarını felan inceledim ram ve işlemciside fena deil sizce nasıl ?
az daha ekleyip lg l5 almanı öneririm o da 500 tl civarıydı en azından daha üst model ve ekranı daha büyük aradaki farkta çok yok -
quote:
Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON
quote:
Tam 400tlm var lg optimus l3 almak istiyorum videolarını felan inceledim ram ve işlemciside fena deil sizce nasıl ?
az daha ekleyip lg l5 almanı öneririm o da 500 tl civarıydı en azından daha üst model ve ekranı daha büyük aradaki farkta çok yok
Tipo aldım -
quote:
quote:
quote:
az daha ekleyip lg l5 almanı öneririm o da 500 tl civarıydı en azından daha üst model ve ekranı daha büyük aradaki farkta çok yok
Tipo aldım
güzel tercih yapmışsın
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Tipo aldım
güzel tercih yapmışsın
Saolaın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X