Şimdi Ara

Sizce nasıl saatin kalitesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.n11.com/kadin-kol-saati/swiss-military-06-5007404007inf-erkek-kol-saati-P29938541

Fiyat /kalite sizce nasıl ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzek kaliteli alınabilir.
  • fiyat kalite oranı iyi alınabilir. yalnız sm'nin 500 liraya safir camlı modelleri de var, bunun falsosu mineral camlı olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 21 Şubat 2017; 15:26:11 >
  • Güzel alınabilir. İsviçre üretim, markası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

fiyat kalite oranı iyi alınabilir. yalnız sm'nin 500 liraya safir camlı modelleri de var, bunun falsosu mineral camlı olması.

Link varsa alabilirmiyim hocam ?

• Bence saat güzel ben beğendim. Swiss made sonuçta ve fiyati da cazip.

Safir camlilara da baktim camlarinin safir olmasi gayet guzel tabi ama tasarim olarak ben yine o ilk mesajdakini begendim safir olmayanini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Bence saat güzel ben beğendim. Swiss made sonuçta ve fiyati da cazip.

Safir camlilara da baktim camlarinin safir olmasi gayet guzel tabi ama tasarim olarak ben yine o ilk mesajdakini begendim safir olmayanini.

Hocam safir cam olunca ne oluyor ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Bence saat güzel ben beğendim. Swiss made sonuçta ve fiyati da cazip.

Hocam safir cam olunca ne oluyor ki ?

Cizilmez olmasi hocam. Safiri tek cizebilen maddenin elmas oldugu söyleniyor.

Benim 3 tane saatim var: Pulsar, Tendence ve Festina ve 3 u de organik cam ama çizilme falan olmadi yani sert organik cam kullaniliyor simdi ve kolay kolay cizilmiyor. Bence begendiginiz saat guzel alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

aşağıdaki varken ilk mesajdakini almayın:

http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/swiss-military-06-418304007-erkek-kol-saati-P63771620?cid=604001&gclid=Cj0KEQiA56_FBRDYpqGa2p_e1MgBEiQAVEZ6-2EaTiphl8dzjTGyCgVkfl58LSTyWUfD9HRYXzjka94aAujQ8P8HAQ&gclsrc=aw.ds&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=content&utm_term=63

safirin çizilmezliğinin yanında görüntüsü, beraklığı da daha iyidir. aynı fiyata safir varken, gidip de mineral cam alınmaz.

Hocam aradığım model resimdeki gibi metal kordon istiyorum ayrıca

50-100 tl fark olabilir dediğiniz gibi varsa

• JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    evet var, ararsanız bulursunuz, ama siz diğerine takmışsınız, onu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Güzel alınabilir. İsviçre üretim, markası.

marka arıkanlı grubun, türk markası üretim çinde. hiç bir yerinde swiss made de yazmıyor, nereden çıkardınız bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Güzel alınabilir. İsviçre üretim, markası.

marka arıkanlı grubun, türk markası üretim çinde. hiç bir yerinde swiss made de yazmıyor, nereden çıkardınız bunu

Üstünde Swiss yazıyor diye saati isviçre markası zannetmek,pazarlama harikası
  • natbolad kullanıcısına yanıt
    swiss made yazıyor, nerde yazmıyor?Guess markayla karıştıyor olmayasınız?
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Bunlar Swiss Made yani Isvicre uretimi saatler. Bu saatlerin hepsinde İsviçre'de üretildiği yaziyor nasil görmuyorsunuz?

Bu marka tam bir f/p urunudur. Bu paralara bu saatleri almak bulunmaz nimet!

• Çok garip linki açtığımda dün momentus un saati çıkuyordu. Hatta swiss made deyince siz aynı grubun wainer markası mı diye bir daha baktım. Swiss military, hanowanın alt markasıdır ve swiss made dir, bu doğru. Bende de 1 modeli vardı safir camlı çelik, gayet şıktı.

Momentus olayında N11 in veya satıcının oyununa geldik :)

• natbolad kullanıcısına yanıt
    Linkte ne cikti bilmiorum ama dogrudur Momentus da Quantum gibi sahibinin Türk olduğu bir saat firmasidir. Uretimler genel itibariyle Çin'de yapılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.