Şimdi Ara

Sizce Nasıl? GTA IV Vb Oyunları Highda Çalıştırırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P2C108 / PRO2000 P2C SERİSİ 108 BİLGİSAYAR

AMD X2 2.7 GHz Dual-Core İşlemci
    (AM3, 3600 MHz FSB)
    2 GB DDR2 Bellek
    500 GB SATA Disk
    2 GB 128 Bit PCI-E ATI Radeon Ekran Kartı
    (1 GB Ayrılmış Video Belleği )
    DVDRW +/- Dual Layer Sürücü, Micro Tower C2 Kasa
    MM Klavye, Optik Fare, Hoparlör, 10/100 Lan
    FreeDos

Sizce Nasıl? :) GTA IV Vb Oyunları Highda Çalıştırırmı?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• GTA4 için radeon yerine nvidia kartları tercih edin

ayrıca güzel bir sistem değil
  • gta4 için 3-4 çekirdekli işlemci gerekir. High da calistirmak içinde ekran kartı iyi olmalıdır. Burda sistemde belirttiginiz pek birşey yok. Ne işlemci belli ne ekran kartı tam olarak.
  • Oyun amaçlı pc alırken hazır sistemlerden uzak durmak en iyisi, aynı paraya daha performanslı toplama pc alabilirsiniz,

tecrübeli ve konuda bilgili arkadaşların toplama pc için önerileri olacaktır.
  • amd x4 965 yada 955 ekran kartı olarak 460 gtx 4 gb ram ile high de oynayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

amd x4 965 yada 955 ekran kartı olarak 460 gtx 4 gb ram ile high de oynayabilirsin

Bende Athlon X4 , GTS450 var Very Highte oynuyorum. Tabi Çözünürlükte önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

quote:

amd x4 965 yada 955 ekran kartı olarak 460 gtx 4 gb ram ile high de oynayabilirsin

1280x1024 mu szin ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    8 ay önce açıldı
    9600Gt GTA 5 Kaldırır mı
    10 yıl önce açıldı
    Gta-Iv Tarzı Oyun Önerisi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rido_knight

quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

quote:

1280x1024 mu szin ??

evet.
  • GTA IV için neden 3-4 çekirdek gerecekmiş ya? Ben gayet Core2duo işlemci de 8800 gts ekran kartıyla full hd çözünürlükte paşa paşa oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atraus
    GTA IV için neden 3-4 çekirdek gerecekmiş ya? Ben gayet Core2duo işlemci de 8800 gts ekran kartıyla full hd çözünürlükte paşa paşa oynadım

1920x1080 ve high öyle mi ?? Biraz sallamasyon geldi bana :)
  • quote:

quote:

GTA IV için neden 3-4 çekirdek gerecekmiş ya? Ben gayet Core2duo işlemci de 8800 gts ekran kartıyla full hd çözünürlükte paşa paşa oynadım

High da oynadım ama AA lar fln kapalıydı tabiki
  • quote:

quote:

+ 5970
  • GTA4 Tarzı yeni oyunları yüksek hızda ve high zaten dediğiniz gibi yüksek hız ve hızlı bir şekilde oynayabilmeniz için zaten sağlam ekran kartı,işlemci şarttır en az X4-6 işlemci ile ekran kartınıda ATİ değilde ndivia olarak seçerseniz bunun artısı size faydası olacaktır ama ati olacaksa saphire olmalıdır.. ndiviada zotac yada gıgabyte olabilir.. ikisinden birisi olur.. ama ekkarn kartını bütçenize göre 5770-5850-5870-6850 vs olabilir.. bunlarda alınabilir.. ama bu sistemde ancak bira zor oynarsınız ama pek performans alamazsınız..
  • quote:

ati olacaksa saphire olmalıdır..

hocam burayı anlayamadım ne demek istedin ati alcaksak asus, gigabyte, msi , vb markalardan almayyın ha çalıştırmaz der gibisin sölediğin çok saçma. Ne alaka yüksek oynamayla sapphire markasının çözemedim

Yanlış anladıysam düzeltin

• bu sistemden bir pok olmaz..
    toplama öneirim..
  • arkadaşlar ne sallıyorsunuz..

gtx480'nden aşağı hiçbir kart gta4 ü full açamaz..

kaldı ki şuan donma sorunu yapmadan bu oyunu full çalıştırabilen 3 kart var gtx480 ve gtx580... gtx570 bellekten dolayı tıkanır..

hd5970 de bile donmalar yaşanıyor... sizde burda onboard kartla nerdeyse 3d mark vantage rekoru kırıyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 13 Aralık 2010; 2:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

arkadaşlar ne sallıyorsunuz..

kaldı ki şuan donma sorunu yapmadan bu oyunu full çalıştırabilen 3 kart var gtx480 ve gtx580... gtx570 bellekten dolayı tıkanır..

hd5970 de bile donmalar yaşanıyor... sizde burda onboard kartla nerdeyse 3d mark vantage rekoru kırıyorsunuz..

yanlıs bılgı dostum ben sıstemımle hersey full aa acık 1920*1080 çöz. sorunsuz oynuyorum ne donma var ne takılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

arkadaşlar ne sallıyorsunuz..

yanlıs bılgı dostum ben sıstemımle hersey full aa acık 1920*1080 çöz. sorunsuz oynuyorum ne donma var ne takılma

dostum imkansız ötesi senin kart bi kere full distance bile açamaz belleğin yetmez senin.. 1024mb video belleği ile nereye full açıyorsun..

Sizce Nasıl?  GTA IV Vb Oyunları Highda Çalıştırırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 13 Aralık 2010; 8:29:37 >

• quote:

dostum imkansız ötesi senin kart bi kere full distance bile açamaz belleğin yetmez senin.. 1024mb video belleği ile nereye full açıyorsun..

distance 62de diğer hersey fullde al sana bench sankı yalan borcum var sana
  • hacı bizimi yiyosun 1.0.7 patchi yükle.. bu ayarların full değil.. patchi yükledikten sonra tekrar benchmark koy bir zahmet..akşam 23.00 gibi gelicem cvp yazıcam.. 5850 nin o oyunu full oynatması ile levent kırcanın başbakan olması aynı ihtimal
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.