Şimdi Ara

Sizce kötülüğün cezası var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hak yiyenler,zulm edenler,iftira atanlar vs.. Sizce öldükten sonra bunlara ceza var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

Hak yiyenler,zulm edenler,iftira atanlar vs.. Sizce öldükten sonra bunlara ceza var mı ?

Mezarına işeyeceğim.
  • bilmiyoruz.

ancak bana sorarsan yok.

•  Sizce kötülüğün cezası var mı?

• ateist olsam suikastci olurdum kötülüğün cezasına inandığım için hayvan gibi türev çözüyorum iyi insan olup iyi meslek edinmek için
  • Yok tabii ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

ateist olsam suikastci olurdum kötülüğün cezasına inandığım için hayvan gibi türev çözüyorum iyi insan olup iyi meslek edinmek için

İyi meslek ya da herhangi bir dine inanmak insanı iyi yapmaz. İyilik içten gelir, kalpten gelir. Hayatı boyunca hiçbir dine inanmayıp da tüm inananlardan çok daha iyi insanlar var. Keşke bunun farkına varabilseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Bu üyeyi bileniniz var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

ateist olsam suikastci olurdum kötülüğün cezasına inandığım için hayvan gibi türev çözüyorum iyi insan olup iyi meslek edinmek için

İyi meslek ya da herhangi bir dine inanmak insanı iyi yapmaz. İyilik içten gelir, kalpten gelir. Hayatı boyunca hiçbir dine inanmayıp da tüm inananlardan çok daha iyi insanlar var. Keşke bunun farkına varabilseniz.

Saçma. Ailesi, çevresi kötü olan biri çocukluktan kötü yetiştiği için kötü olur. Bu kişinin kalbinden iyilik gelmez ancak bir dine inanıp o dinin ahlaki kurallarını uyguladığında iyi bir insan olur. Geniş düşünmek lazım. Milyon tane senaryo var.

Konu kapanır. Deminki gizemli kitap konusu bile kapatıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 2 Ekim 2016; 21:51:29 >

• yok adalette bu dunyada adaletsizlikte

• masal onlar.çoğu kişide haksızlığa bu dünyada karşılık veremeyecek kadar zayıf o nedenle çok güzel geliyor buna inanmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.