Bildirim
Sizce Ko ya Paravermek Saçmalıkmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben sadece pre için para veriyorum bunda bişey olmaz diorum kendi kendimee ama gb iteme reel para vermek sacmalık buluyorum pre reel para diceksiniz ama yapcak bişi yok -
iyi bi yerlere gelmek ıstıyosan ya cok ıyı oynıycaksın yada para verıceksın -
Sadece kendin için değilki oyunun devamlılığı için pre almak gerekli Bana bıraksalar oyunu paralı yaparım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jwae -- 5 Kasım 2007; 15:40:28 > -
saçmalık.. -
quote:
Orjinalden alıntı: hArRy_21
saçmalık..
Oyunu sürekli oyna bütün seçeneklerinden yararlan tüm serverlere tek atmak iste hiç lag olmasın iste ondan sonra pre gelince saçmalık oluyor dimigörüyorsunuz dimi wow ' u keşke paralı olsa oyun
-
Kardeşim ben çalısıyorum günde ortalama 2 saat oynama sansım var bu kadar sürede boss mu kovalıcam party bulup lvl kasıp o kadar kisi ile rekabetmi edicem ... Benim çalıstıgım nokta taaa İran sınırında 4 5 tane ev olan bi yerde gümrükteyim... Tek aktivitem ko baskada lüksüm yok..Parayı ne anamdan alıyom ne babamdan istedigim gibi harcarım istedigim yere veririm istediğim sekilde kullanırım bana şaçma gelmiyosa kime laf atmak ne hacet.. Alnımın akıyla kazandıgım parayı GÖNLÜMÜN istediği yere veririm.... Bazıları diyoki fakire fukaraya hayıra ver.. Benim ettiğim yardımlar harcadığımdan fazladır gönlümde rahat vicdanımda bu dünyada çekiyosam çile sefamıda sürerüm kime ne... Agada benim paşada benim ...
-
bu oyunu zevk için oynuyoruz
zevkin için ayda 15ytl yi verebilirsin herhal
artık premiumsuz bu oyun oynanmıyor
oyuna girdin diyelim exp zor kasılıyor işkenceye dönüyor iş
adam akıllı oynamak istiyosan 15ytl yi gözden cıkarcan -
para vermek bence saçmalık değil. KO'ya para vermeyi gurur meselesi yapanlar düşünemiyor yada fuzuli insanlar.
bi here vakit nakittir. ko ya verdiğiniz zamanı da para olarak sayın arkadaşlar. İnsanlar işte çalışıp para kazanıyor siz bilgisayar başında pinekliyosunuz. Talebe olan arkadaşlar ders çalışmak yerine ko ya zaman harcıyorlar sonuç kararan bi istikbal !
gidipte babanızın cüzdanından para çalıp item almak tabiki kötü. yada bayram haşlıklarını biriktirip item alanları geçen bayram gördük bunlar gerçekten çok kötü ama ko'ya para vermeyim diye lütfen günde 10 saat bilgisayar başında ineklemeyin gençliğinize ve istikbalinize yazık olur.
edit: yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 5 Kasım 2007; 16:41:28 >
-
zevk aldıgın haz aldıgın bi şeye para vermek neden salaklık olsunki mutlu olmana bak ;) -
gidip diskoda eğlenmek için para vermek,lunaparka para vermek,internetcafeye para vermek ile
item yada premiuma para vermek aynı şey bence .
Çünkü buda zevk aldığın bişey -
Sadece Pre alıyordum...
Artık o da yok... -
quote:
Orjinalden alıntı: hardcs
Sadece kendin için değilki oyunun devamlılığı için pre almak gerekliBana bıraksalar oyunu paralı yaparım
katılıyorum böylece bebe sorunuda çözülür. -
bence vermek saçmalık eninde sonunda bırakacan belki ölene kadar ama sonuçta bırakacan:P
size oyuna 1krş vermeden kasan bi akrabamı anlatiim
azad adie bi akrabam var sürekli para kasıo 66 lwl bu lwl e kadar +8 raptor kullandı bunları nasıl mı kazandı?
ucuz al pahalı sat ucuz al pahalı sat
66 dan sona hiç lwl kasmadı sonra +8 raptoru sattı sona +8 ii [iron impactk] aldı.onuda sattı ve oyundaki tüm parasını sattı gb ile sonunda200m kazandı gerçek parayla -
tabi vrebilirsin ama pre aldın bitri hemen aldın falan çpk geresiz yani 1 2 kere al nolcak ama çok alcamk gereksiz gb chas al tamam bana göre iyi
tabi vrebilirsin ama pre aldın bitri hemen aldın falan çpk geresiz yani 1 2 kere al nolcak ama çok alcamk gereksiz gb chas al tamam bana göre iyi
-
en iyisi oyunu bırakmak. -
quote:
Orjinalden alıntı: hardcs
Sadece kendin için değilki oyunun devamlılığı için pre almak gerekliBana bıraksalar oyunu paralı yaparım
oyun paralı olursa oyun batar.. -
bencede keyif aldğım bişeye para harcamak saçmalık diil ama içim ciz ediyo ya prarayı verirken miktar az çok farketmiyo ama 20 ytl bile versem aynı sadece ben mi böyleyim die merak ettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X