Şimdi Ara

* Sizce Karakterim Nasıl ? * (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sorumşu Mountain shieldi kullanıyormusun? yada aonda snra açılanı?(ironwall değil)

onun dışında :
  • Tüm skilleri maxlamışsın ama Ironwall ı gözden mi kaçırdın gereksiz mi buldun belki de pek ihtiyaç duymuyosun ama ironwall(özellikle nukerde) warrior-glavie-bowman lara karşı hayat kurtarır.
    Tabi sen daha iyisini bilirsin ama bence maxlamalısın çünkü max olduğunda 15saniye boyunca 1200lerde phy def veriyor.
    Ayrıca güle güle kullan 90ff in tadını çıkar

Edit: Gözümden kaçmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Dört Kişiden Biri -- 1 Şubat 2009; 10:50:52 >
  • Abi senin set armor değilmiydi vaz mı geçtin armordan...
  • @_3RC4N3R_

Duruyor . . .

@RevivaI

Onların acelesi yok diye düşündüm, zaten çok nadiren kullanıyorum. Evet aslında max'lamam gerekirdi ama sonraya bıraktım . . .

@Se®can

Hocam server'ı sanki tanımıyorsun, burası Greece bütün '' +9'lar SUN'lar vs . . . '' hepsi KUWAİT'lilerde. Adama +9 Blade ve +9 Shild için 2.5 Billion Teklifte bulundum Satmıyoruz dedi. Yani bu adamlar server'daki bütün SUN'ları veya +9'ları kasalarında saklıyorlar yada kendileri giyiyorlar . . .
  • götüme kaş göz çizsem eline kürdan ve tabak versem daha güzel çar olur
  • Özele Saymak Basite Akıllı Ol
  • ne zamandır böyle güzel konu ve güzel bir char görmüyorduk güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysGoooD

götüme kaş göz çizsem eline kürdan ve tabak versem daha güzel çar olur

Yahu yapmayın bunu artık, Bakın her kimseniz rica ediyorum Bir sürü değişik adres alarak forumun düzenini bozmayın lütfen diyorum . . . Şurada adam gibi Char tanıtım konusu açtık biraz paylaşım yapalım muhabbet edelim dedik, ama senin yaptığın çok ayıp hemde çok ayıp . . .
  • güzel char ^^ ama ironwalı maxlamanı öneririm :P
  • Eşek Şerbetten Ne Anlar Mücom Bosver Takmayacaksın Böylelerini

Müco Charın Sonunda Farmını Bitirdin Sevindim :)

Hayırlı Olsun Ama Arasıra +7 Dene Setine
  • Çok güzel bir char olmuş mücahid abi tebrikler ^^
  • Az buçuk farm gerekli ama :) Passive skiller max değil
  • Güzel char yakında pvp yapacaz unutma
  • Charını rev6 dan takip ediyordum zaten foruma da koyunca resimleri (set vs.) görmüş olduk.

Güzel char tbr. ederim
  • Greece gibi bir servera göre char çok iyi sayılmaz ama ff durumu güzel mesela çünkü greecede +9,sosun vs den dolayı..
  • Nok_ta ^^ m gibi bnmım :D yaklasık 60 k sp sonra FF :P
  • C Penceresini Koysan Bide Kaç Sp Var Şuan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

@_3RC4N3R_

Duruyor . . .

@RevivaI

Onların acelesi yok diye düşündüm, zaten çok nadiren kullanıyorum. Evet aslında max'lamam gerekirdi ama sonraya bıraktım . . .

@Se®can

Hocam server'ı sanki tanımıyorsun, burası Greece bütün '' +9'lar SUN'lar vs . . . '' hepsi KUWAİT'lilerde. Adama +9 Blade ve +9 Shild için 2.5 Billion Teklifte bulundum Satmıyoruz dedi. Yani bu adamlar server'daki bütün SUN'ları veya +9'ları kasalarında saklıyorlar yada kendileri giyiyorlar . . .

başkasına yar etmiyorlar desene

• Serdar sende benim acc'ye çok kral ceza puanı yapmışsınMücahid abi şifreni verseneSüper çar abicim.Başarılarının devamını dilerim.Video'da bekliyorum.Tekrar başarılarının devamını dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysGoooD

götüme kaş göz çizsem eline kürdan ve tabak versem daha güzel çar olur

Yahu yapmayın bunu artık, Bakın her kimseniz rica ediyorum Bir sürü değişik adres alarak forumun düzenini bozmayın lütfen diyorum . . . Şurada adam gibi Char tanıtım konusu açtık biraz paylaşım yapalım muhabbet edelim dedik, ama senin yaptığın çok ayıp hemde çok ayıp . . .

bunlar forumu lekelemek için açılmıştır ayrıca charın çok güsel

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.