Şimdi Ara

Sizce kac bine cekebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi aksamlar oncelikle. Evet arkadaslar ygs 5 siralamam 230k geldi bekledigimden daha kotuydu cunku zaman denemelerin hicbirinde 380 puanin altina almamistim bunda 275 aldim galiba ilk senenin verdigi heyecana strese geldim toparlanmak zor oldu ama calismaya bbasladim dershane denemelerinden 16 net matdan 33 civari edebiyattan yapiyorum hedefim 50k ve asagisina inmek mamatematikde turevin yarisini biliyorum matris determinantlarda tamam polinom logaritma ikinci dereceden denklemlere de basladim bu arada limitide bitirdim edebiyattan ise cumhuriyet akimlar ve divandan hic soru yapmiyorum cunku bu aya sakladim bu konulari sizce lysde tm3den 50k ya cekebilir miyim dusunceleriniz nelerdir cevap verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip

• duzenli calisirsan yaparsın hic dert etme

• 50 bin ne biliyim biraz zor gibi kardeş moralin bozulmasında ama gayret edersen olur bu iş şu son 40 gün çok önemli öyle son 3 ay lys kasan adamlar konuları unutucak onun için şuan sağlam asılırsan onları bile geçersin.

• 30 bin rahat gerisi çalışmam lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah arkadaslar ya kim nereyi hakediyorsa orayi kazansin allah yardimcimiz olsun

• 50 bine çekmek ygs sonucun ne olursa olsun 40 günde mümkün kardeşim ama 30 bin gibi sıralamalar için integral ve türevi çok çok iyi yapmalısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 BIN TLYE SİZCE NE ALMALIYIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Integrali daha hic.gormedim kardesim insallah onu da halletcez. 50bin benim icin yeterli ha 30bine de kimse hayir demez insallah Bakicaz artik gece gündüz calisicaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.