Bildirim
Sizce kaç bin gelir..Tahminler için buraya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
35 -
Zannetmiyorum..50k ya bile razıyım ama bunlarla 35k biraz hayal gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HANZALA-1212
Abartmayın kardeş insanlar utanmasa 2016 dan daha kolay sınav diyecek lys motivasyonunuzu düşürmek için yapıyolar. Matematikte herkes yamuldu diğer netlerin güzel. Sen bakma +35 cilere tuzu kuru olanlar gelip burda insanlara troll atıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sıgmeundfreud
quote:
Orijinalden alıntı: HANZALA-1212
Abartmayın kardeş insanlar utanmasa 2016 dan daha kolay sınav diyecek lys motivasyonunuzu düşürmek için yapıyolar. Matematikte herkes yamuldu diğer netlerin güzel. Sen bakma +35 cilere tuzu kuru olanlar gelip burda insanlara troll atıyor.
Eyvallah...İnşaallah dediğin gibi çıkar.Ben zaten mimarlık okuyorum sınava da hiç çalışmadım ama bölümü bırakıp bir daha hazırlanmayı düşünüyorum...tıp veya daha iyi bi mimarlık.bakalım hayırlısı
Benim
Tr 30
Sos 14
Mat 25
Fen 30
Ygs 1-2 kac k?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfoni123 -- 13 Mart 2017; 15:6:46 >
quote:
Orijinalden alıntı: Alfoni123
Benim
Tr 30
Sos 14
Mat 25
Fen 30
Ygs 1-2 kac k?
Eğer dedikleri gibiyse sanada bi 25-30k gelir herhalde ama yine de soyluyorum bunlar biraz iyimser tahminler sen bi +10k ya kadar kendini hazırla
Valla içim rahatladi 60-70k bile gelse raziydim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X