Şimdi Ara

Sizce Just Dance alınır mı? [PS4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, 10 yaşında bir kardeşim var ben liseye gidiyorum. Normalde Project Cars planlıyordum fakat ikimizin vakit geçirebileceği bir şey olması için için Kamera+Just Dance 2015 almayı planlıyorum. Sizce alsam pişman olur muyum? Daha önce Just Dance 2014 oynadım bayağı sevdim fakat 2015' i bilmiyorum. Ubisoft klasiği mi acaba?



  • Yokmu oynayan falan, bari fikirlerinizi yazin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 üde sevdiysen sormana gerek bile yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 22 Nisan 2015; 8:57:30 >
  • Kalabalık ortamlarda çok zevkli oluyor, bence alınabilir. Kardeşinle iyi vakit geçirirsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger 2014 varsa 15 alma bence. Cunku lanet ubisoft dandik sarkilari oyuna koymus ama guzel ve popüler sarkilari parayla satiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer evde oynayabileceğin bir alan varsa al yoksa PS Camera çok nazlı, bazen kafam yerine göbeğime odaklanıyor ya da yer değiştirirken yeni karakter olarak algılıyor Neyse teknik kısmı geçersek benimde 10 yaşında kardeşim var ve birlikte baya zaman geçirdik bu oyun sayesinde Online modda mesela daha eğlenceli oluyor ikinizi de hırs kaplıyor 2015'i bilmem ama 2014 gayet eğlenceli




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmithAhmet

    Eger 2014 varsa 15 alma bence. Cunku lanet ubisoft dandik sarkilari oyuna koymus ama guzel ve popüler sarkilari parayla satiyor.

    Şarkı listesine baktım da ücretsiz olanlar fena değil gibiydi hocam. Dikkatimi çeken 2 güzel şarkı vardı; Gangnam' la I Need Your Love. (2014 yok)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jerksabird

    Eğer evde oynayabileceğin bir alan varsa al yoksa PS Camera çok nazlı, bazen kafam yerine göbeğime odaklanıyor ya da yer değiştirirken yeni karakter olarak algılıyor Neyse teknik kısmı geçersek benimde 10 yaşında kardeşim var ve birlikte baya zaman geçirdik bu oyun sayesinde Online modda mesela daha eğlenceli oluyor ikinizi de hırs kaplıyor 2015'i bilmem ama 2014 gayet eğlenceli

    bizde de bir arkadaşın göbeğe odaklanmıştı ne dalga geçmiştik . O değilde benim boy 1.83 mesafe 1,5 metre falan, sorun çıkarmasın?

    Edit: Kardeşimin boyu sonuçta kısa yani, ikimizi birden 1,50 metreden algılar mı diye sordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 22 Nisan 2015; 21:32:53 >




  • 1,50 metre biraz az olabilir 2 ile 2,50 Metre daha uygun olacaktır, boyun uzun olduğu için de mesafe artıyor biraz. Ayrıca kameranın konumu 1 - 1,50 metre gibi bir yükseklikte olması gerekiyor ve odaya vuran ışığın sizi gölgede bırakmaması gerek. Arkanız boş olmalı eğer koltuk varsa koltukla seni ayırt edemiyor. Yani bunları ayarlarsanız sizden iyisi yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jerksabird

    1,50 metre biraz az olabilir 2 ile 2,50 Metre daha uygun olacaktır, boyun uzun olduğu için de mesafe artıyor biraz. Ayrıca kameranın konumu 1 - 1,50 metre gibi bir yükseklikte olması gerekiyor ve odaya vuran ışığın sizi gölgede bırakmaması gerek. Arkanız boş olmalı eğer koltuk varsa koltukla seni ayırt edemiyor. Yani bunları ayarlarsanız sizden iyisi yok

    Ortadaki sandik gibi seyi cektigim zaman tariflere uyan bir sey elde edebiliyorum . Ama koltuk la kamerayi koyacağım yer arasinda 4 5m falan var, yine de sorun olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeterince alan oluyor zaten, sadece koltuk sana yapışık olmasın yeter yani aranda 70cm olsa koltuğu almaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jerksabird

    Yeterince alan oluyor zaten, sadece koltuk sana yapışık olmasın yeter yani aranda 70cm olsa koltuğu almaz

    Sagolun hocam yardimci oldugunuz icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.