Şimdi Ara

Sizce İSTANBULUN en lüks ve en kaliteli galerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
19.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulu bilmem ama ankarada Alkan ve Z otomotiv başka da yok zaten :D
  • bence nasyonel tanıdığım kadarıyla sahibide çok efendi biri muhabbetimiz iyidir kendisi ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bence nasyonel tanıdığım kadarıyla sahibide çok efendi biri muhabbetimiz iyidir kendisi ile..

Bence de kesinlikle Nasyonel sahipleri babamın arkadaşları bir kaç kez gittiğimde bende tanışmıştım. Hatta bir ödev için
    galeride çekim yapmam lazımdı. Sağolsunlar izin verip bizi baya bir bilgilendirmişlerdi.
  • Nasyonel, x-clusive
  • Nasyonel .
  • konuyu hortlatmışmı oluyorum bilmiyorum ama nasyonel dediğiniz galeri 2007 senesinde piyasası 55 bin euro olan aracıma 40 bin euro fiyat biçmişdi.istanbuldaki hiçbir galeriye güven olmaz.ikinci el ve sıfır olarak en fazla 50 bin tl ye kadar olan araçlar galeriden belki ama belki alınabilir ama ikinci el olsun , sıfır olsun 50 bin tl üzeri olan araçları üç beş fazla verip bayisinden almak en mantıklısı.
  • x-clusive her telden araç satıyor.Leondan-range rover vs.
  • Royal tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Florya şenlikköydeki galeriler.

• Nasyonel bence.Her türlü araba var adamlarda.Klasiklerde falan baya ileride rakiplerinden.Fiyatları rakiplerine göre yukarıda.O kadar arabanın mtvsini falan nasıl karşılıyorlar hiç fikrim yok
  • Sahibinden.com'a girip de en lüks araclar hangi galerilere aitse cogu gidip gormemesine, yerini bilmemesine ragmen onlarin isimlerini yazmis

• Yeniköy.
  • aziz otomotiv
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Nasyonel bence.Her türlü araba var adamlarda.Klasiklerde falan baya ileride rakiplerinden.Fiyatları rakiplerine göre yukarıda.O kadar arabanın mtvsini falan nasıl karşılıyorlar hiç fikrim yok

Bende merak ediyorum mtv leri nasıl ödüyorlar diye.
  • Nasyonel veya yeniköy motors u çok görüyorum
  • Tabii ki Fatih oti kaporta. Adamların kendi üretim bandı var. Custom araç yapan ülkemizde kaç adres var?

• beyler konu hortlıcak ama kaç taneniz bu galerilerden alışveriş yaptı?
  • arkadaşlar nasyonel'e girmek paralımı .
    lüks araçları görmek istiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Bizim arkadaş hep Altunizade'de ki galerilere giderdi. O galericilerin sattıkları arabaların düzgün arabalar olduğunu söylerdi. Bunu söyleyen galericiden araba alınmaz diyen biri.

nerden alınır dostum ?

Normalde galericilerin güvenilmez insanlar olduğunu, fakat oradaki galericilerin güvenilir olduğunu, arabalarının da temiz olduğunu söylüyor. Yalnız biraz tuzluymuş oraların arabaları.

Benim fikrimi sorarsan, ben bundan sonra ikinci el arabayı ne galeriden, ne de oto pazarından alırım. Ben bundan sonra yetkili servislerin showroomlarından alırım. Bana oralar sanki daha güvenilir gibi geliyor.

bence yanlış düşünüyorsun hocam çünkü yetkili servisteki araçlarda diğer müşterilerden alınarak satılıyor yani aynı sıkıntıları oradada yaşamanız mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Nasyonel bence.Her türlü araba var adamlarda.Klasiklerde falan baya ileride rakiplerinden.Fiyatları rakiplerine göre yukarıda.O kadar arabanın mtvsini falan nasıl karşılıyorlar hiç fikrim yok

Galerilerdeki araçlar
    Sıfır ise; henüz plakaları çıkmamış oldukları için vergi ödemiyor.

İkinci el araçlar ise;
    Ya çekme belgeli olur (plaka trafikten geçici olarak düşürülüyor)
    Ya da konsiniye olur (aracı galeri üstüne almaz, satışın yapılacağı zaman asıl sahibi gelir devri yapar, galerici komisyonunu alır).
    Küçük bir ihtimal de ceplerinden öderler.

@GöKHaN 35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ngerek -- 19 Kasım 2013; 20:11:36 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.