Şimdi Ara

Sizce Htc Cha Cha alınırı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: whitedamn

quote:

Orijinalden alıntı: Leonelle

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Águila Negra

quote:

Siyahı karizmatik duruyor, karizmayı bozan sadece facebook tuşu.

Özellikleri iyidir, ki o fiyata başka telefon da yok.

Eksi özellikler, şarjı 6 saat gibi bir süre gidiyor sağlam kullanımda. El yakacak kadar ısınıyor,

Şarjı gerçekten o kadar az mı gidiyor Almayı düşünüyordum ama günlük 100 civarı sms ve 1 saate yakın konuşma ve 1 saate yakın int kullanımı yapıyorum ortalama. 10-12 saat gitmeyecekse bu kullanımda benim için uygun görünmüyor. Sizce ne kadar gider bu kullanıma göre hocam?

1 gün gitmez şarjı.. Maalesef.

Dün sabah saat 8.30da şarjdan cıkarttım dışarı cıktım aksam saat 12de geri eve döndüm. %4 şarjı kalmıştı.
    Gün boyunca Whatsapp'dan arkadaşlarımla konustum, twittera girip çıktım tweet attım vs.
    Android cihaz olmasına rağman şarjı bana çok iyi geldi, bu kadar beklemiyordum aslında.

Bu arada 500tl'ye blackberry torch var diyen arkadaş olmuş, onların 2. el olması lazım usta. İkinci el telefon almak istemedim açıkcası ve blackberry'nin 2. el telefonlarında çok sorun çıkıyor.

NOT : Almayı düşünen arkadaşlar var ise kesinlikle alsınlar, ben öneriyorum. Hatta yarın kardeşimede alıcaz. Bende beyazı var ona da siyahını alıcaz.

6 ay sonra belirttiğim sürelere düşer kullandım oradan biliyorum :)

6 ay götürecekse alınabilir aslında max 1 yıl kullanmayı düşünüyorum önümüzdeki yaza değiştiricem zaten. Mantıklı gelmeye başladı chacha

• Qwerrty telefon pismanliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya merhaba arkadaşlar benim elimde şu an samsung chat telefon var ama artık android bir telefon istiyorm ve twitter foursquare whatsapp gibi programlar kullanmak istiyorum sizce htc chacha mı almalıyım iphone 3g buldum bir tane ikinci el onu mu almalıyım acil yardım edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Águila Negra

quote:

Siyahı karizmatik duruyor, karizmayı bozan sadece facebook tuşu.

Özellikleri iyidir, ki o fiyata başka telefon da yok.

Eksi özellikler, şarjı 6 saat gibi bir süre gidiyor sağlam kullanımda. El yakacak kadar ısınıyor,

Şarjı gerçekten o kadar az mı gidiyor Almayı düşünüyordum ama günlük 100 civarı sms ve 1 saate yakın konuşma ve 1 saate yakın int kullanımı yapıyorum ortalama. 10-12 saat gitmeyecekse bu kullanımda benim için uygun görünmüyor. Sizce ne kadar gider bu kullanıma göre hocam?

AYÇA okadar sorun yapma çünkü 6 saat gideceğine inanmıyorum bende almayı düşünüyorum çok araştırdım kullanan herkes şarjının ortalama 1 gün 4 saat civarı gittiğini söylüyor ısınıyor birde ama bunların hiçbiri problem değil takma kafaya ... ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

Qwerrty telefon pismanliktir

o sana göre arkadaş lütfen nesnel yargılayıcı dilde konuşma ! ...
  • Galaxy Y pro mu chacha mı peki herkes HTC nin kasası ve özellikleri daha iyi diyor ama karşılaştırınca aynı özelliklere sahip gibi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayça Yılmaz

Galaxy Y pro mu chacha mı peki herkes HTC nin kasası ve özellikleri daha iyi diyor ama karşılaştırınca aynı özelliklere sahip gibi :(

emin olabilirsinki samsungu kime sorduysam hep takılıyor diyor dokunmatiği biraz kazık gibi bence htc ama daha oturaklı ve kaliteli hem görünüş olarak chacha harika umarım ocak şubat gibi anada chacha nasip olur...
  • şarjı az gidiyormuş
  • Kamerası, mesajlaşması, çözünürlüğü ses kalitesi işletim sistemi önemli Htc cha cha öneriri misiniz 13 yaşındayım ilk telefonum olcak bayanım yardımcı olmanızı dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimbomm0

Kamerası, mesajlaşması, çözünürlüğü ses kalitesi işletim sistemi önemli Htc cha cha öneriri misiniz 13 yaşındayım ilk telefonum olcak bayanım yardımcı olmanızı dilerim

hepsi iyi...2 sorunu var zaten 1.si hafıza 2.si şarj

hafıza sorununu root ederek halledebildim

şarj konusunu da juicedefender ultimate satın aldım yaklaşık 7 dolara...satın almadan önce 12 saat gidiyodu şarjım..bu programla en az 2.5 gün gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

quote:

Kamerası, mesajlaşması, çözünürlüğü ses kalitesi işletim sistemi önemli Htc cha cha öneriri misiniz 13 yaşındayım ilk telefonum olcak bayanım yardımcı olmanızı dilerim

şarj konusunu da juicedefender ultimate satın aldım yaklaşık 7 dolara...satın almadan önce 12 saat gidiyodu şarjım..bu programla en az 2.5 gün gidiyor..

teşekkükrler şarj sıkıntı değil dershanede falan kullanıcam evde zaten ev telefonu kullanıorum çook teşkürler

• quote:

quote:

Hocam bahsettiğini uygulamayı biraz acar mısın satin aldigini ilk defa okudum şimdi senden. Ne gibi faydası var sadece şarj mi? Birde ben yeni rom yükledik cihaza hafıza sorunu olmuyor eskisi gibi ama orjinal rom yukluyken rootladiktan sonra hangi uygulamayla hafiza kartina tasiyabildin? Bildigim kadariyla uygulamanin tamami h.kartina atilamiyor. Bir kismi yinede tel hafizasinda kaliyor yine sorun olarak karsima cikiyordu benim. Bir kac seferde ext alani olusturdum ama 2-3-4 kacsa artik cihaz desteklemedi bu seferde. Link2sd uygulamasini kullaniyorum ben yukledigim romlada sorun yasamadim artik ama yinede merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

quote:

Hocam bahsettiğini uygulamayı biraz acar mısın satin aldigini ilk defa okudum şimdi senden. Ne gibi faydası var sadece şarj mi? Birde ben yeni rom yükledik cihaza hafıza sorunu olmuyor eskisi gibi ama orjinal rom yukluyken rootladiktan sonra hangi uygulamayla hafiza kartina tasiyabildin? Bildigim kadariyla uygulamanin tamami h.kartina atilamiyor. Bir kismi yinede tel hafizasinda kaliyor yine sorun olarak karsima cikiyordu benim. Bir kac seferde ext alani olusturdum ama 2-3-4 kacsa artik cihaz desteklemedi bu seferde. Link2sd uygulamasini kullaniyorum ben yukledigim romlada sorun yasamadim artik ama yinede merak ettim.

ben de dediğin uygulamayı kullanıyorum zaten şimdilik bitek facebook'u taşıyamadım hafıza kartına...diğer herşey taşındı sorun olmadı ben de..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.latedroid.ultimatejuice&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sYXRlZHJvaWQudWx0aW1hdGVqdWljZSJd

bunun freesi de var ama pek bi işe yaramıyo....

ultimate satın aldım...ayarları kendim yaptım...şarj en çok 3g de iken gidiyor..bu uygulamayla telefon ışığı kapalıyken 3g yi pasif yapıyor...ışığı açınca 3 saniye sonra 3g geliyor...

bi de gece uygulaması diye bişe var...bi saat aralığı belirliyosun kendine..mesela ben gece 00:00-11:00 yaptım..bu süre içinde hiç bi şekilde güncelleme yapmıyor uygulamalara...lazım olduğunda elle yapıyorum güncellemeleri...

mutlaka öneririm programı hatta linkteki yorumları ve sözlüklerdeki yorumlara da bi bakın derim çoğu kişi memnun...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.