Şimdi Ara

Sizce Htc Cha Cha alınırı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Facebook, twitter ve bir kaç mobil sitelere girmek için ve daha önemlisi mesajlaşmak için bir telefon almak istiyorum.
    İhtiyaçlarım doğrultusunda Htc Cha Cha'nın uygun olacağını düşündüm, şimdi kullanan arkadaşlar var ise fikirlerini almak istiyorum.
    Ya da sizlerin bir önerisi varsa belirtirseniz çok iyi olur.

Bu arada Aksaray İletişimde Kvk garantili 430tl gibi bir fiyata satılıyor, daha uygun satan bir yer var mı yoksa buradan alayım mı ?

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    Ben yaklaşık 8-9 aydır HTC ChaCha kullanıyorum çok da memnunum. Bu fiyata bu özelliklerde bir telefon bulmak bence zor. Telefon piyasasını pek bilmiyorum ama mesajlaşmak ve diğer sosyal aktiviteler için gayet iyi bir cihaz
  • Eğer facebook twitter ve mesajlaşma senin için önemliyse kesinlikle çok iyi bir seçim o fiyata göre ve şu ana kadar incelediğim en iyi klavyeye sahip telefon kesinlikle
  • Bugün websibir.com'un kendi yerine gittim ve bizzat elimle satın aldım, şaun şarjda cihaz. İlk izlenimlerime göre çok hoş bir cihaz

• Herkesin dediği gibi; mesajlaşma ve facebook - twitter için ideal bir telefon
  • fiyatında kesinlikle en iyi
  • bu telefonda adobe flash player var mı ? varsa video izleyince donma gibi sorun oluyo mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE DAN SONRA NE ALMALIYIM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyahı karizmatik duruyor, karizmayı bozan sadece facebook tuşu.

Özellikleri iyidir, ki o fiyata başka telefon da yok.

Eksi özellikler, şarjı 6 saat gibi bir süre gidiyor sağlam kullanımda. El yakacak kadar ısınıyor,
  • Fiyatına göre alınabilecek bir telefon hatta rakibi yok, dediğiniz uygulama ve özellikler için tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

Siyahı karizmatik duruyor, karizmayı bozan sadece facebook tuşu.

Eksi özellikler, şarjı 6 saat gibi bir süre gidiyor sağlam kullanımda. El yakacak kadar ısınıyor,

Şarjı gerçekten o kadar az mı gidiyor Almayı düşünüyordum ama günlük 100 civarı sms ve 1 saate yakın konuşma ve 1 saate yakın int kullanımı yapıyorum ortalama. 10-12 saat gitmeyecekse bu kullanımda benim için uygun görünmüyor. Sizce ne kadar gider bu kullanıma göre hocam?
  • Hocam 500 Lira Civarlarında Blackberry Torch 9800 Var Oda Sizin Özellikler İçin Uygun Olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Águila Negra

quote:

Şarjı gerçekten o kadar az mı gidiyor Almayı düşünüyordum ama günlük 100 civarı sms ve 1 saate yakın konuşma ve 1 saate yakın int kullanımı yapıyorum ortalama. 10-12 saat gitmeyecekse bu kullanımda benim için uygun görünmüyor. Sizce ne kadar gider bu kullanıma göre hocam?

1 gün gitmez şarjı.. Maalesef.

• quote:

quote:

quote:

Dün sabah saat 8.30da şarjdan cıkarttım dışarı cıktım aksam saat 12de geri eve döndüm. %4 şarjı kalmıştı.
    Gün boyunca Whatsapp'dan arkadaşlarımla konustum, twittera girip çıktım tweet attım vs.
    Android cihaz olmasına rağman şarjı bana çok iyi geldi, bu kadar beklemiyordum aslında.

Bu arada 500tl'ye blackberry torch var diyen arkadaş olmuş, onların 2. el olması lazım usta. İkinci el telefon almak istemedim açıkcası ve blackberry'nin 2. el telefonlarında çok sorun çıkıyor.

NOT : Almayı düşünen arkadaşlar var ise kesinlikle alsınlar, ben öneriyorum. Hatta yarın kardeşimede alıcaz. Bende beyazı var ona da siyahını alıcaz.

• Şunu da belirteyim angry birds falan indirdim deneme amacı ile kesinlikle kasma olmadan oynayabildim

• quote:

Orijinalden alıntı: azizsilin

bu telefonda adobe flash player var mı ? varsa video izleyince donma gibi sorun oluyo mu ?

flash player var usta. Denemek amacıyla forumdan bi videoyu actım izledim, herhangi kasma yok. Almayı düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ediyorum

• hepsi burada cek kampanyası ile bayagı ucuza geliyor,ancak 1 gun bile gitmiyor şarzı diyorlar,ne yapsak sasırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonelle

quote:

quote:

quote:

Dün sabah saat 8.30da şarjdan cıkarttım dışarı cıktım aksam saat 12de geri eve döndüm. %4 şarjı kalmıştı.
    Gün boyunca Whatsapp'dan arkadaşlarımla konustum, twittera girip çıktım tweet attım vs.
    Android cihaz olmasına rağman şarjı bana çok iyi geldi, bu kadar beklemiyordum aslında.

Bu arada 500tl'ye blackberry torch var diyen arkadaş olmuş, onların 2. el olması lazım usta. İkinci el telefon almak istemedim açıkcası ve blackberry'nin 2. el telefonlarında çok sorun çıkıyor.

NOT : Almayı düşünen arkadaşlar var ise kesinlikle alsınlar, ben öneriyorum. Hatta yarın kardeşimede alıcaz. Bende beyazı var ona da siyahını alıcaz.

6 ay sonra belirttiğim sürelere düşer kullandım oradan biliyorum :)

• şarj konusunda zaten çok iyi bir android telefon bulamazsınız. o yüzden ben tavsiye ederim. alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonelle

quote:

bu telefonda adobe flash player var mı ? varsa video izleyince donma gibi sorun oluyo mu ?

flash player var usta. Denemek amacıyla forumdan bi videoyu actım izledim, herhangi kasma yok. Almayı düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ediyorum

peki bu youtube videosu muydu yoksa adobe falsh mı ? mesela film izleme sitesindeki filmleri kasmadan oynatıyomu ?
  • quote:

peki bu youtube videosu muydu yoksa adobe falsh mı ? mesela film izleme sitesindeki filmleri kasmadan oynatıyomu ?

Eğer film izlemeyi düşünüyorsanız Cha Cha belki de en son alınacak telefon. Film izleme önceliğiniz varsa Desire serisine bakın derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.