Şimdi Ara

Sizce hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gt730-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html#yorumlar

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-250-oc-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#yorumlar

Aslında 2 kart arasında kalmadım ben R7 dusunuyodum ama bi arkadas 730gt yede bak dedi.Ben pek anlamam size danısayım dedim.200-270tl arası önerdiğiniz varsa onlarıda yazabilirsiniz tabi ki.

intel i5 2400 3.10ghz işlemciye sahip bilgisayarım.300w PSU var üzerinde sizce bu bilgisayara almama gerek var mı yani vereceğim paraya değer mi? Ekran kartım mario oynamama izin veriyo sadece çok dandik :) Yeni bilgisayarda alamam şuan.Dota 2,cs go tarzı oyunlar oynayabileyim bana suan yeter.

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

• İki kart arasında tercih yapacaksanız kesinlikle r7 250. Cs go dota oyunları bi kenara daha üst seviye oyunlarda bile tatmin edici bi performans gösterir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Peki bilgisayar özelliklerimide göz önüne alırsak verdiğim paraya değer mi?
  • İşlemcide sorun yok ama psu sorun çıkartabilir. Normal şartlsrda 300w yeterli ama psu kalitesiz bişeyse başını ağtıtır.

İşlemci 90w çekirdu yanlış hatırlamıyosam. Kartda 65w mış. Disk anakart ramlerde 50 w çekse fan falan hadi 100 olsun 255 w eder. Sertifikalı bi psu yeterli olur ama dediğim gibi dandik bi 300 w psu 200 w veremeye biliriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    Valla dediğiniz gibi düşünüyorum bende.Gerçek değerleri 350watt olan bir psu almayı düşünüyorum.80tl civarı bir fiyata onuda hallederim sanırım.O zaman R7 ekran kartını rahat rahat kullanırım heralde :) Şuan üzerinde ATİ HD 6350 ekran kartı var.Görünüşü bile baya dandiğim diyor zaten :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım?
    3 ay önce açıldı
    Hangisini Almalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.