İlk önce özellik olarak bunu beğendim ve özellikle mavisini istemekteyim. Mavisi henüz Türkiye'ye gelmedi ve uzun süre de gelmeyecek gibi görünüyor. Ürün Bimeks ve Vatan'da var(siyah). Bimeks daha uygun fiyata satıyor. Sordum renk tercihi yok dediler. Sanırım sadece siyah getirdiler ki zaten her yerde en çok siyah var.
Sonra bu makinayı gördüm ve fiyatı daha uygun olmasına rağmen özellikleri daha güçlü geldi bana. Siz olsanız hangisini seçersiniz? Nedeni ile birlikte yazarsanız seçimimde bana yardımcı olmuş olursunuz.
Samsung tercih etmemin sebebi, Rengi ve modeli hoşuma gitti, çift ekran olması güzel, LCD ekranı büyük ve 16Mp olması beni cezbetti. Nikon tercih etmemin sebebi, optik zoom Samsunga göre iki kat, Samsung ile aynı Mp değerlerine sahip,
Ayrıca satın aldığımda kutu içerikleri şöyle olacak;
Samsung DV300F Digital DualView Camera BP88 Battery 1-Year Limited Warranty Nikon Coolpix S6200 Digital Camera Camera Strap AN-CP19 Rechargeable Li-ion Battery EN-EL12 Charging AC Adapter EH-69P UC-E6 USB Cable Audio Video Cable EG-CP16 Nikon ViewNX 2 Software CD Nikon Warranty
İkisinin de gece ve gündüz fotoğraf kalitesinin çok güzel olacağından şüphem olmamasına rağmen fiyatının daha uygun olması ve zoomun da 10x olması ile Nikon almak daha mantıklı sanki. Ama hem özellikleri iyi görünüyor hem de bu kadar fiyat farkı olması aklımı karıştırıyor. Bunun sebebini bilen, bu makinaları kullanan varsa olumlu ve olumsuz görüşlerini yazabilirse katkısı büyük olur.
ben Samsung DV300F aldım bugün elimde olacak inşallah beklediğimden iyi çıkar Wifi özelliği güzel bişi olmuş. tabi bana şimdi 1 tane yedek orjinal batarya lazım sitelerden bulamıyorum hayırlısı