Şimdi Ara

Sizce hangisi iyi ? Bilgisi olan ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kararsız kaldim iç mimarlık çevre tasarımı, uluslararası ilişkiler , uluslararası ticaret ve finansman hangisi daha iyi sizce hepsi de tm 1 :( eğer tm 3 puanim yüksek olursa tercihimi ordan yaparım doye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple peperr -- 7 Ocak 2015; 11:48:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uluslararası ilişkiler ve uluslararasi finas bildiğim tm2 Bence uluslararası ilişkiler daha iyi bende onu istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Olsaguzelolur

Uluslararası ilişkiler ve uluslararasi finas bildiğim tm2 Bence uluslararası ilişkiler daha iyi bende onu istiyorum

Uluslarara ilişkiler tm 2 iç mimarlık ve uluslararasi ticaret tm 1

• Yorum yapıcak olan var mı

• Okuyan varsa yorum alabilir miyim yardimci olacak biri vardır

• Hiç fikri olan yok mu ya

• yurt dısında master yapcaksan uluslar arasi ıliskiler yoksa bi ise yaramaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokikara

yurt dısında master yapcaksan uluslar arasi ıliskiler yoksa bi ise yaramaz

Ya zaten dil muhakkak var ama master işini çok istiyorum fakat şartlar ne onu hiç arastirmadim bi bilgin var mı hayal kurmak istemem :)

• Güncel

• yorumum agır olduysa affola belli şeyler var her okulun farklı amerika ve ingiltere önplanda olsun seneliği lüks takılmassan 30.000 -50.000 arası degişiyo eger dısarda master yaparsan herkesten cok daha ondesin demektir ben endustri kazanıp buyuk ihtimal master uluslar arası iliskilere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yorumum agır olduysa affola belli şeyler var her okulun farklı amerika ve ingiltere önplanda olsun seneliği lüks takılmassan 30.000 -50.000 arası degişiyo eger dısarda master yaparsan herkesten cok daha ondesin demektir ben endustri kazanıp buyuk ihtimal master uluslar arası iliskilere

Yine de pahali :/ sence Erasmus nasıl olur yani masterin yanında bişey degil ama ..

• İç mimarlık iyi bir üniversitede okuyacaksan güzel ama pahalı bir bölüm bir de o bölümde herşey sende bitiyor yani mezun olup 1000 alan da var 5000de onun dışında zaten iç mimarları değil direk mimarları alıyorlar genellikle o yüzden adı şanı olan bir üniye gitmelisin.

Not: Bir ara istiyordum ve araştırmıştım bölümü okumuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syagrius

İç mimarlık iyi bir üniversitede okuyacaksan güzel ama pahalı bir bölüm bir de o bölümde herşey sende bitiyor yani mezun olup 1000 alan da var 5000de onun dışında zaten iç mimarları değil direk mimarları alıyorlar genellikle o yüzden adı şanı olan bir üniye gitmelisin.

Not: Bir ara istiyordum ve araştırmıştım bölümü okumuyorum.

Gönül ister Hacettepe :) ama tm 1 den zor ama istanbul da özel uni de de var orası var aklımda insallah olursa siz ne okuyorsunuz

• purple peperr kullanıcısına yanıt
    Bilkentten altı iş bulur mu tam bilmiyorum dedigim gibi okumuyorum bir ara araştırmıştım sadece. Ben de senin gibi hazırlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syagrius

Bilkentten altı iş bulur mu tam bilmiyorum dedigim gibi okumuyorum bir ara araştırmıştım sadece. Ben de senin gibi hazırlanıyorum

Çok gel git yaşıyorum umarım herkes için hayırlısı olsun :)

• purple peperr kullanıcısına yanıt
    Bak o da iyi yeterki lan ben yurtdışında bak bu uniden diplomam var ben diğerlerine benzemem dilimde gelişmiş durumdadır hayat koşullarındada her şeyi yaşadım tecrübelerim de var diycek kadar olmalı orda yalnız kalmayı zorlukların üstesinden ingilizcen kötüyse ilk bi kaç ay arkadaşsız ingilizce öğrenmeye çabalıcaksın tek başına yollarda sürünceksin ama iş olanağın ve maaşın 2 kat daha fazla olcak ama diploman olsun mutlaka
  • quote:

Bak o da iyi yeterki lan ben yurtdışında bak bu uniden diplomam var ben diğerlerine benzemem dilimde gelişmiş durumdadır hayat koşullarındada her şeyi yaşadım tecrübelerim de var diycek kadar olmalı orda yalnız kalmayı zorlukların üstesinden ingilizcen kötüyse ilk bi kaç ay arkadaşsız ingilizce öğrenmeye çabalıcaksın tek başına yollarda sürünceksin ama iş olanağın ve maaşın 2 kat daha fazla olcak ama diploman olsun mutlaka

Teşekkürler yorumun için bende öyle bişey düşünmüştüm zaten :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.