Şimdi Ara

Sizce Hangisi Daha İyi w550i ve d600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce artı ve eksi yönleri ne, hangisinin müzik kalitesi daha iyi.

• Ses haricinde herşeyde D600
  • OHA! D600 daha iyi seste dedi. W550i 3'e katlar ses konusunda D600 ü..
    quote:

Orjinalden alıntı: aLeXXi

pek fark yok olsa bile d600 daha ii

Orjinalden alıntı: aTTra

OHA! D600 daha iyi seste dedi. W550i 3'e katlar ses konusunda D600 ü..
    quote:

daha ii demedim tabii ki de w550i nin sesi çok daha ii olsa bile d600 genelde daha ii demek istedim sen yanlış anladın

• quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

OHA! D600 daha iyi seste dedi. W550i 3'e katlar ses konusunda D600 ü..
    quote:

O kadar fark var mı...
  • Üff. Şu w550'nin bide arttırılabilir hafızası olsaymış veya 512mb olsaymış sabit hafızası mükemmel olurmuş.

Bu arada w550 ile k750 yi kıyasladığımızda hangisinin ses kalitesi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 14 Aralık 2005, 20:59:37 >

Orjinalden alıntı: 17egemen

Üff. Şu w550'nin bide arttırılabilir hafızası olsaymış veya 512mb olsaymış sabit hafızası mükemmel olurmuş.

Bu arada w550 ile k750 yi kıyasladığımızda hangisinin ses kalitesi daha iyi.

K750i'dende üstünmüş. Forumda bomber isimli arkadaşın kardeşinde var, kendisindede K750i var. K750i'den baya bi iyi ses veriyor demişti.

K750i bile yanaşamadığına göre, D600'ün W550'ye ses konusunda yanaşması İMKANSIZ! Daha hala W550i'ye yakın yada arada az fark deyip durmayın çocuklar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centre -- 15 Aralık 2005, 11:32:43 >
  • resim kalitesi-şekli-videosu d600ün ,mp3 ses kalitesi -yüksekliği pil ömrü ise w550ide iyi

W550İ REVİEW
    http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=59&idPage=4

D600 REVİEW
    http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=55&idPage=5

D600-N90-W800İ FOTOĞRAF KIYASI
    http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=51&idPage=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 15 Aralık 2005, 13:51:16 >

• ses açısından w550 daha iyidir ama d600 görüntü açısından daha güzel bi telefon
    ben kardeşe alırken d500 ile d600 arasnda kalmıştım sonra w550i çıktı ona da bakiim oldum, dükkanda inceledim bi kere resimlerden çok daha küçük ve güzel bi telefon...bidoludan ben d alıcaktım da vzgeçtim annem çok heves etti ona aldık da gelmedi, kardeş de bizden ayrı yaşıo onun w500iyi de tam inceleyemedim ama ilk izlenimlerim;

telefona 2 tane hoperlör var 256mba 61 tane parça koyduk biz, rds destekli radyosu var
    oyun oynarken telefon yan yatıyo, enlemesine oynuosunuz yani, kulaklıkları mükemmel ses veriyo, öellikle dış hoperlör sesi çok iyi, gerçekten çok kaliteli ve yüksek sesle dinliosunuz, k750inin ssi de kaliteydi ama w800 de k750i ile aynıydı fakat w800 walkman serisi olmasına rağmen tek hoparlördü bu eksiklik w550i de giderilmiş ve harbi müzik olmuş olay
    telefon takılı turuncu kapak ve ayrıca istenirse takılsın die kutudan beyaz kapak çıkıo, turuncu kapak mat ve metalik, beyaz olan mat değil ve metalik
    pili bayağ bayağ iyi gidiyo ve dönen kaak olmasına rağmen numara çevirmdikçe veya msj atmadıkça hiç kullanmıosunuz herşey telin üstündeki tuşlardan açılmadan da halledilio, telefonda bi de yanda tuş kilidi var cepte yanlışlıkla basılmasın diye...

• quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

bomber değil benim kardeşimde var
    ben kardeşe alırken d500 ile d600 arasnda kalmıştım sonra w550i çıktı ona da bakiim oldum, dükkanda inceledim bi kere resimlerden çok daha küçük ve güzel bi telefon...bidoludan ben d alıcaktım da vzgeçtim annem çok heves etti ona aldık da gelmedi, kardeş de bizden ayrı yaşıo onun w500iyi de tam inceleyemedim ama ilk izlenimlerim;

telefona 2 tane hoperlör var 256mba 61 tane parça koyduk biz, rds destekli radyosu var
    oyun oynarken telefon yan yatıyo, enlemesine oynuosunuz yani, kulaklıkları mükemmel ses veriyo, öellikle dış hoperlör sesi çok iyi, gerçekten çok kaliteli ve yüksek sesle dinliosunuz, k750inin ssi de kaliteydi ama w800 de k750i ile aynıydı fakat w800 walkman serisi olmasına rağmen tek hoparlördü bu eksiklik w550i de giderilmiş ve harbi müzik olmuş olay
    telefon takılı turuncu kapak ve ayrıca istenirse takılsın die kutudan beyaz kapak çıkıo, turuncu kapak mat ve metalik, beyaz olan mat değil ve metalik
    pili bayağ bayağ iyi gidiyo ve dönen kaak olmasına rağmen numara çevirmdikçe veya msj atmadıkça hiç kullanmıosunuz herşey telin üstündeki tuşlardan açılmadan da halledilio, telefonda bi de yanda tuş kilidi var cepte yanlışlıkla basılmasın diye...

w550i nin ses kalitesi w800 den bile iyi yani.

• dış hoparlörde daha iyi, kulaklıkta aynıdır çünkü 2si de walkman serisi + kulaklılkları da aynı
  • Peki w550i nin video ve fotoğraf kalitesi nasıl?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.