Şimdi Ara

Sizce hangi tv platformu alayım? (anketli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
16.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce hangi tv platformu alayım? (anketli)

(En Son Oy Tarihi: 6.9.2021)
Giriş
  • Arkadaşlar yeni eve tasincam, malum tv ve internet baglatcaz. Yeni tv ve pc de alcam.
    Taahhüüt cok cazip olmadıkça istemiyorum.
    star,kanald,show,tv8,fox,ntv,cnnturk.. gibi büyük başlıca kanallar olabildiğince HD olsun istiyorum.
    Sinema,maç,belgesel gibi yayınlar isterim ama fiyata göre degerlendircegim.
    Aylık tv için 30-40 ı pek geçmek istemem. Bana fikir verip yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer

• Ben hem digiturk hem dsmart hem de tivibu kullanıyorum. birinde olan diğerinde yok. bu durumda senin izleme alışkanlığın ne ise ona göre tercih etmelisin. ancak bahsettiğin kanalların dışında bir beklentin yoksa dahili uydu alıcılı bir tv işini görecektir
  • daha cok katilim ve diğer diyenlerin ne kastettigini bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    hocam siz baya bütçe mi ayirdiniz yoksa karma kullanma oluyor mu?

• Ben olsam bana en iyi teklifi sınama üye olurum, aşağı yukarı hepsi aynı haltın farklı rengi...

• PS4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi donanım sizce ???
    11 yıl önce açıldı
    IP TV öneriniz var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

hocam siz baya bütçe mi ayirdiniz yoksa karma kullanma oluyor mu?

sırf FX kanalı için dsmart (film kanalları beş para etmez)
    depo savaşları için digiturk (ne olursa olsun bu işte farklılar)
    ürünü bizim kurum ürettiği için tivibu ( ürünü incelemek için gittim kendim de abone oldum, ayırımcılık yok ben de halk gibi parasını ödüyorum)
  • Hiçbiri server al gitsin.

• kingo_disco kullanıcısına yanıt
    Nasıl alcaz o nedir, vaktin varsa?

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    ps4 um var,tv yi nasıl izliyoz? dalga degil dimi :D

• D-Smart var bizde. Memnunum. Uygun İnternet+Tv kampanyaları var. Bi bakın derim. Kanallarına falan bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 25 Ocak 2016; 18:10:49 >
  • Tivibu, çünkü 30-40 liraya uefa ve avrupa ligi maçlarını izleyip üzerine hd klasik kanalların oluyor. STSL maçlarını izlemek istersen digiturk senden sadece maç yayınları için 60 lira alıyor.
  • Dostum öncelikle çanak yönü ,lnb sayıları ve uydu cihazı önemli.

http://www.uydumarket.net/CCcam-Full-Server,PR-50.html

http://www.uydumarket.net/VIP-CCcam-Server,PR-36615.html
  • Digiturk lig tv ve film kanallari + history hd kanali icin alinasi birsey. Ama lig tv cok pahali . Kullanimi kolay durdurma ozelligi falanda var. Ama bence en onemli unsur internet. Hangisi iyi internet veriyor bilmem ama ben iyi interneti secerdim. Sadece tv yi onemsiyorsan digiturk tabikide.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • server aylik 50 falan o da pahaliymis digiturk gibi.
    Peki arkadaslar yeni alacağım tv de dahili uydu alıcısıyla izliyorum diyelim. Durdurma, geri sarma, yayını kaydetme gibi özellikler tvde bulunabilir mi?
    Bunun icin smart tv almak şart mı? Ben ps4 üm olduğu için ve bundan web e youtube a girebildiğim icin smart özellikli tv ye boşa para vermeyim diyorum, siz ne dersiniz?
    Bir de hangi internet iyi, kaliteli sizce. Ben şuan uydunet kullanıyorum arızalandıginda bazen cok inatçı oluyor, şu aralar iyi mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 26 Ocak 2016; 0:01:40 >
  • up
  • Konuyu hortlatayim, benim de digiturk taahhütlerim mayıs ayı içinde bitiyor, değiştireyim diyorum superonline fiber kullandığım için turkcell tv fiyat olarak avantajlı geliyor, yalnız filmlerde çok fazla sansür olduğu söyleniyor. Açıkçası dsmartla turkcell tv arasında kaldım fikri olan varsa paylaşsın lütfen.
  • Dsmart mi alalim yani ?

• Filbox var bende. Bir araştır derim. İnternetle birlikte de alabiliyorsun. (bkz. Vodafone)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.