Şimdi Ara

SIZCE HANGI SEHIR DAHA GUVENLI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

SIZCE HANGI SEHIR DAHA GUVENLI ?

(En Son Oy Tarihi: 4.7.2009)
Giriş
  • Suclu orani daha dusuk ? Daha guvenli ?

• up
  • Londra'yı bilmiyorum ama tek bildiğim Istanbul olmadığı. geriye de Londra kalıyor. o halde Londra
  • quote:

Orjinalden alıntı: GİGATURK

Londra'yı bilmiyorum ama tek bildiğim Istanbul olmadığı. geriye de Londra kalıyor. o halde Londra

Guzel bir bakis acisi.
  • kusura bakmayın ama kıyaslamak abesle iştigal, yanlış hatırlamıyorsam her 10 kişiye bir güvenlik kamerası düşüyor londra sokaklarında. her an herkesin ne yaptığı belli. new york, şikago falan olsaydı diğer seçenek daha mantıklı.
  • Istanbul %0 (0)

Londra 100% (6)

• anket sacma londra ile istanbul karsılastırılamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şaka mı bu yoksa ciddi ciddi soruyor musun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: exerion

anket sacma londra ile istanbul karsılastırılamaz

Sacma degil bence de Londra ama bir arkadasimiz israrla Istanbul diyor da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemalist81

şaka mı bu yoksa ciddi ciddi soruyor musun ?

ciddi
  • Nedenleriyle yazarsaniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tan Er

quote:

Orjinalden alıntı: exerion

anket sacma londra ile istanbul karsılastırılamaz

Sacma degil bence de Londra ama bir arkadasimiz israrla Istanbul diyor da...

o zaman o arkadaşın önce londranın göbeğine gitsin, kolundan aşağıya kadar sarkan kalın bir cüzdanla dikilsin. sonra aynı deneyi bir de istanbulun göbeğinde yapsın, kararı kendi versin
  • bu soruyu birine sorma dayak yersin valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: PomPom

bu soruyu birine sorma dayak yersin valla

Ben arkadasla baya tartistim da bu ispati olsun diye actim konu
  • Bir anımı anlatayım.

2 yıl önce İstanbul a yaz tatiline gittim otogarda atladım bir taksi teyzemlerın mahallede indim elimde bavullar falan 2 dk lık yol yürüdüm ayağımda nike ayakkabı var. teyzemlerin eve girdim bavulları bırakdım 5 dk sonra sigara almaya çıktım ayakkabılar kapıda yok 5 dk içinde yürütmüşlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PomPom -- 4 Temmuz 2009; 20:56:53 >
  • en güvenli şehir Kabil'dir Taliban tarafından özenle korunmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 4 Temmuz 2009; 20:59:51 >
  • quote:

Bir anımı anlatayım.

2 yıl önce İstanbul a yaz tatiline gittim otogarda atladım bir taksi teyzemlerın mahallede indim elimde bavullar falan 2 dk lık yol yürüdüm ayağımda nike ayakkabı var. teyzemlerin eve girdim bavulları bırakdım 5 dk sonra sigara almaya çıktım ayakkabılar kapıda yok 5 dk içinde yürütmüşlerdi

ulan 5 dk vay anasını.

Ben de yeni aracımı bir avm'nin önüne parkettim, sonra içeri girip bişiler içtim. 15 dk sonra bi baktım aracım çizilmişti. Üstelik nezih bir semtte.

İstanbul'un avrupa'da hiçbir kenti güvenlik alanında geçebileceğini sanmıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Bir anımı anlatayım.

ulan 5 dk vay anasını.

Ben de yeni aracımı bir avm'nin önüne parkettim, sonra içeri girip bişiler içtim. 15 dk sonra bi baktım aracım çizilmişti. Üstelik nezih bir semtte.

İstanbul'un avrupa'da hiçbir kenti güvenlik alanında geçebileceğini sanmıyorum.

5 dk bile sürmedi aslında adamlar direk takibe almışlar beni

• Kişisel görüşüm savaş ülkelerinin şehirleri haricinde dünyanın en pislik şehrinin İstanbul olduğu yönündedir.
  • samsunda (ilkokuldayken) bisikletle dolaşıyordum arkadaş çağırdı gittim eve gel dedi çıktım 5 dk lığına bisikleti apartmana koymuştum kilit vardı ama 5 dklik çıktığım için kilitlememiştim. bi indim aşağı aaa bisiklet yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.