Şimdi Ara

Sizce Hangi Şampuanı Kullanmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çabuk yağlanan ve kepekli bir saça sahipim, şu anda kullandığım Head & Shoulders marka şampuan haftada en az 2-3 defa yakıyorum ancak kepek geçmiyor şampuanı değiştirmeyi düşünüyorum Clear Man almayı düşünüyorum kullananlar veya başka bi ürün tavsiyesi olanlar yorumlarınızı bekliyorum.

• Clear man kpeği geçiriyor diye biliyorum.Eğer geçmezse eczaneden bi şampuan al ketoral gibi.Onlar kesin geçiriyor.
  • clear man kullanıyorum kepek yok ama saçı ölümüne kurutuyo ya bildiğin süpürge sapı gibi teller ayrı ayrı çıkıyor :D Duştan sonra fonex briyantin var kabarık gorunmesını onluyor ve ıslak gorunuyor saç bu 2 lıyı kullanıyorum
  • eyvallah sağolun baya sinirime gitmeye başladı kepekler okulda lacivert ceket giyiyorum omuzlar bembeyaz oluyor :) deniyecegim tavsiylerinizi teşekkürler.
  • bak yaglanmayı kenara bırakalım kepek için bende 2 ay önce ketoral adlı ılacı eczaneden satın almıştım fıyatını hatırlamıyorum ama makuldu yanı.Haftada 2 gun uyguladım kepek sorunu kalmadı ama yaglanma hala devam edıyor bunun ıcınde 3 gunde bır sac yıkamaktan baska carem yok.saç doktoruna gorundugumde ergenlik zamanı aşırı yağ uretımınden kaynaklanıyor dedi 20 25 yaş arasında yağlanma kalmaz dedi.Şuan 18 yaşındaym ama bakalım :)
  • Bende şu ketoral ı eczaneden alam bi inşallah işe yarar bendede 2 3 günde bir yıkayınca yağlanma çok fazla olmuyor zaten ilk başta kepekten kurtulmak hedefim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steroid kullanayım mı sizce
    9 yıl önce açıldı
    Hangi arabayı almalıyım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.