Bildirim
Sizce Hangi Şampuanı Kullanmalıyım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Clear man kpeği geçiriyor diye biliyorum.Eğer geçmezse eczaneden bi şampuan al ketoral gibi.Onlar kesin geçiriyor. -
clear man kullanıyorum kepek yok ama saçı ölümüne kurutuyo ya bildiğin süpürge sapı gibi teller ayrı ayrı çıkıyor :D Duştan sonra fonex briyantin var kabarık gorunmesını onluyor ve ıslak gorunuyor saç bu 2 lıyı kullanıyorum -
eyvallah sağolun baya sinirime gitmeye başladı kepekler okulda lacivert ceket giyiyorum omuzlar bembeyaz oluyor :) deniyecegim tavsiylerinizi teşekkürler. -
bak yaglanmayı kenara bırakalım kepek için bende 2 ay önce ketoral adlı ılacı eczaneden satın almıştım fıyatını hatırlamıyorum ama makuldu yanı.Haftada 2 gun uyguladım kepek sorunu kalmadı ama yaglanma hala devam edıyor bunun ıcınde 3 gunde bır sac yıkamaktan baska carem yok.saç doktoruna gorundugumde ergenlik zamanı aşırı yağ uretımınden kaynaklanıyor dedi 20 25 yaş arasında yağlanma kalmaz dedi.Şuan 18 yaşındaym ama bakalım :) -
Bende şu ketoral ı eczaneden alam bi inşallah işe yarar bendede 2 3 günde bir yıkayınca yağlanma çok fazla olmuyor zaten ilk başta kepekten kurtulmak hedefim :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X