Bildirim
Sizce Hangi Otele Gitmeliyim...Seçenekli... (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: burock76
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk
oteli buldum...CESARS SİDE RESORT HOTEL...
Tavsiyede bulunan herkeze teşekkürler...
bir hafta önce ordaydım,gayet yeterliydi.biraz ruslardan sıkılabilirsin.
sıkılabilirsin derken?
birde otele notebook u götürmek istiyorum...çalınma veya başka bir sorun olurmu?
önerin için sağol
quote:
Orjinalden alıntı: burock76
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk
oteli buldum...CESARS SİDE RESORT HOTEL...
Tavsiyede bulunan herkeze teşekkürler...
bir hafta önce ordaydım,gayet yeterliydi.biraz ruslardan sıkılabilirsin.
bu otelin mayıs fiyatları güzeldi yılbaşında rezervasyon yaptıracaktım mayıs ayı için ama yerli turistle ilğilenmiyorlar hemde yemeklerde çok sıra oluyor diye yazmışlar nette o yüzden cesaret edemedim bide bekar kabul ediyorlar mı..._____________________________ 
-
nerede bunlar .. benim bi tavsiyem var alanya-waterplanet otel süper aktiviteleri ve inanılmaz büyük bi aquaparkı war _____________________________ Take a look to the sky, just before you die!
Its the last time you will!
Rüyamda Mevlana'yı gördüm, "Sen gelmesen de olur" dedi... -
quote:
Orjinalden alıntı: ten_don
Temmuz sonu için otel bakıyorum ben de Caprisotel nasıl bir yerdir fiyatları nasıldır tecrübesi olan var mı?
Fetocularin yeri diye duymustum, kız-erkek ayri ayri havuzlara giriyor.._____________________________ -
Yanına fiyatlarını yerini birde konseptini yazarsan 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostLight -- 1 Temmuz 2009; 18:21:50 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -

KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki