Siyah alma yeter Beğenip alanların şevkini kırmak istemiyorum ancak gerçekten çok kalitesiz duruyor Galatasaray formasından başka herşeye benziyor bence.
Parçalı oldukça güzel...
Parçalı her türlü gider. Ama ben de sarının çıkmasını bekleyenlerdenim.
Herkes sarı demiş, herkesin zevkleri aynımı arkadaş ya bende sarı alıcam ne zaman çıkıcak arkadaşlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
Herkes sarı demiş, herkesin zevkleri aynımı arkadaş ya bende sarı alıcam ne zaman çıkıcak arkadaşlar ?
Valla 1 ay civarını bulacaksa ben parçalı alıcam.Aşırı derecede hoşuma gitti sebepsiz bi şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: Halit.
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
Valla 1 ay civarını bulacaksa ben parçalı alıcam.Aşırı derecede hoşuma gitti sebepsiz bi şekilde
Hocam düz mantık bakılırsa parçalı forma her sene aynı bende şampiyon oldugumuz yılın forması mevcut parçalı o yeterli benim için Sarı formayı bekliyorum şimdide , birde mor formamız var o çok güzeldi..
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Esmersen siyah forma çok hoş duruyor üstünde denenmiştir
O zaman Emmanuel Eboue, Lassana Diarra, Emmanuel Adebayor hayırlı olsun. Sarı forma bence de en güzeli.
ama onlar zenci ronaldinho galatasaray'da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme