Şimdi Ara

Sizce hangi ekran kartıı almalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Üstad seni çok meşgul ettim ama ekran kartı hususunda 100 tl daha verip msı almalı mıyım yoksa sadece fark eden marka mı olur performans sessizlik açısından fark eder mi. Sistemin uzun vadeli olmasını istediğim için soruyorum bu sistemle en aşağı 5 sene idare etcem çünkü. ordan burdan kısıp ömrünü kısaltmayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morhan2001

Üstad seni çok meşgul ettim ama ekran kartı hususunda 100 tl daha verip msı almalı mıyım yoksa sadece fark eden marka mı olur performans sessizlik açısından fark eder mi. Sistemin uzun vadeli olmasını istediğim için soruyorum bu sistemle en aşağı 5 sene idare etcem çünkü. ordan burdan kısıp ömrünü kısaltmayayım.

100 TL az değil ama ver al Zotac'ta sıkıntı çıkma ihtimali de az değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ocak 2016; 22:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

En iyisi

MSI
    H110M PRO-VD DDR4 VGA DVI GLAN SATA 3 USB 3.1
    186 TL

Intel
    Skylake Core i5 6400 2.70 GHz 6 MB LGA 1151p
    660 TL

Corsair
    8GB 2400 DDR4 Ram CMK8GX4M1A2400C14R
    178 TL

WD
    1 TB Blue 7200 64MB Sata3 WD10EZEX
    177 TL

Cooler Master
    RC-350-KKP500-N4 500W Kasa Siyah
    254 TL

Zotac
    GTX960 AMP! 4GB 128Bit GDDR5 3xDP HDMI
    834 TL

Acer
    21.5 K222HQLBD LED Monitör Siyah 5ms
    312 TL

Toplam : 2601 TL

Nvidia olayını çokça açıkladım araştırın bulun, kısaca daha kaliteli, daha uzun ömürlü, daha profesyonel yazılım desteği, başyapıt oyunların çoğunun Nvidia kartlar ile daha sorunsuz çalışması, extra görsel teknolojileri vs.

Hocam en son böyle yaptım parayı çıkıştırabilirsem alacağım son bi bak istedim tüm yardım için teşekkürler (Harbi Adamsın)
     Sizce hangi ekran kartıı almalıyım

• morhan2001 M kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok alabilirsin.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Ya hocam amd nin yeni zen işlemcileri çıkacakmış sence beklemeli miyim amd nin f/p açısından daha iyi olduğunu biliyorum amd nin zen işlemcileri de 2016 nın ilk çeyreğinde çıkacakmış çok pahalı olur mu beklediğime değer mi sistemi almak için çok acelem yok çünkü
  • morhan2001 M kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar 2500 tl civarı bütçeli bir sistem toplayacağım bu sistem oyun için olacak bu yüzden ilk önce ekran kartına karar verip sonrasında diğer bileşenlere geçmek istedim. Geldik zurnanın zart dediği yere. Aklımda 3 ekran kartı var Msı Gtx 960 (Gb'ler değişebilir) Sapphire R9 380 nitro ve 380X nitro (sapphire değil msi, asus felan da olur) bunun dışında tavsiyelere de açığım bu arada tercih etmenizin nedenini de beliritrseniz sevinirm.

Not: Ekran kartının bellek boyutları değişebilir (2Gb ,4GB) gibi ve aynı modelin markalarıda farklılık gösterebilir mesela sapphire yerine asus veya msı yerine asus kullanmak gibi tüm tavsiyelere açığım. (bunların dışında olsa da olur) şimdiden teşekkürler.
    Not2: sistem,n olabildiğince ucuz olmasını istiyorum mümkünse bütçeye mönitör de alacam o yüzden f/p açısından en iyisin söylerseniz sevinirim 5-6 fps için 200 tl fazla vermeyeyim.

Pc parçası almamalısın. çünkü dolar 3.0 ken 787 tl'ye satılan r9 380 4 gb ekran kartı, dolar 2.9 lara düştüğü halde aynı ekran kartı 100 lira artmış durumda. böyle b.ktan bir ekonomide hiçbirşey alınmaz.

bundan 1 ay önce yeni pc toplayacaktım. yeni metin belgesine pc parça fiyatlarını kaydettim.

Sapphire R9 380 NITRO Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 787

1 ay önceki fiyatı buymuş.

Sapphire R9 380 NITRO Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 829,40

27 aralıkta konuda belirtmişim o zamanki fiyatıda bu.

Sapphire R9 380 NITRO Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı 865,08

şimdiki fiyatıda bu.

1 ay önce dolar 3.0 larda geziyorken bile 100 lira daha ucuz muş ?

bu fiyatlar ne oluyor yahu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabit771 -- 4 Ocak 2016; 18:30:48 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Beklemeyeyim yani
  • quote:

Beklemeyeyim yani

Kardeş attığını al, bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabit771

quote:

Merhaba arkadaşlar 2500 tl civarı bütçeli bir sistem toplayacağım bu sistem oyun için olacak bu yüzden ilk önce ekran kartına karar verip sonrasında diğer bileşenlere geçmek istedim. Geldik zurnanın zart dediği yere. Aklımda 3 ekran kartı var Msı Gtx 960 (Gb'ler değişebilir) Sapphire R9 380 nitro ve 380X nitro (sapphire değil msi, asus felan da olur) bunun dışında tavsiyelere de açığım bu arada tercih etmenizin nedenini de beliritrseniz sevinirm.

Not: Ekran kartının bellek boyutları değişebilir (2Gb ,4GB) gibi ve aynı modelin markalarıda farklılık gösterebilir mesela sapphire yerine asus veya msı yerine asus kullanmak gibi tüm tavsiyelere açığım. (bunların dışında olsa da olur) şimdiden teşekkürler.
    Not2: sistem,n olabildiğince ucuz olmasını istiyorum mümkünse bütçeye mönitör de alacam o yüzden f/p açısından en iyisin söylerseniz sevinirim 5-6 fps için 200 tl fazla vermeyeyim.

Pc parçası almamalısın. çünkü dolar 3.0 ken 787 tl'ye satılan r9 380 4 gb ekran kartı, dolar 2.9 lara düştüğü halde aynı ekran kartı 100 lira artmış durumda. böyle b.ktan bir ekonomide hiçbirşey alınmaz.

bundan 1 ay önce yeni pc toplayacaktım. yeni metin belgesine pc parça fiyatlarını kaydettim.

Sapphire R9 380 NITRO Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı 865,08

şimdiki fiyatıda bu.

kardeş dolar aynı dolar sen de haklısın ama devamında daha da pahalanmayacağı ne malum ?? mesela be dolar daha ucuzken bu yaz başı sistem alcaktım keşke alsaymışım şimdi zararsız satardım ama öle bu fiyatların düşme ihtimali dolar 2.5 felan düşmedikçe imkanasız herhalde bu da bizim ekonomimiz napcan

• Msi afterburner yazılımın adı.Sadece msi kartlarla uyumlu diye bir şey yok diğer markalarla da kullanabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabit771

quote:

şimdiki fiyatıda bu.

kardeş dolar aynı dolar sen de haklısın ama devamında daha da pahalanmayacağı ne malum ?? mesela be dolar daha ucuzken bu yaz başı sistem alcaktım keşke alsaymışım şimdi zararsız satardım ama öle bu fiyatların düşme ihtimali dolar 2.5 felan düşmedikçe imkanasız herhalde bu da bizim ekonomimiz napcan

sadece ekran kartı değil.
    COOLER MASTER G750M 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI 405,67

dolar 3.0 ken psu

COOLER MASTER G750M 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI 419,15

dolar 2.97 ken psu.

bunlar dolara göre gitmiyorlar.
    artık yıl sonu indirimleride yok. yıl başı indirimide.

ayrıca 3000 tl ye dolar düşükken bir sistem aldın diyelim. onu şuanda satabileceğin gerçek para = 2000 tl olurdu.
    hiçbir zararın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabit771 -- 4 Ocak 2016; 21:46:26 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.