![]() geçen seneki sonucum böyle. tm 80k mf 150k geldi. hiçbir alana doğru düzgün çalışmamıştım. son gelişmelerden sonra kafam karıştı. fizik veya sağlık tabanlı olmayan bir şeyler okumak istiyorum. sizce kalan 4 ay içerisinde tmye geçip odtü iktisat için çalışmam mı daha mantıklı olur yoksa mfde devam ederek odtü matematik veya istatistik için çalışmam mı? odtü iktisat tahminen 3.000 ila 5.000 arası bir yerlerden alır bu yıl, istatistik geçen yıl 45k ile almış ama her yıl 8-10k öne çekiyor, yuvarlak 35k diyelim. kafam gerçekten karışık, sizce hangisi daha yapılabilir? |
sizce hangi alanı zorlamalıyım

-
-
Bu saatten sonra mf zor.Esit agirlik daha mantikli bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35-40k arası zor mudur diyorsunuz artık
-
suanki durumunu bilmiyorum ama bu ss'e gore evet bence
up
-
100kdan bıraktım ben ama mf 50k hiç çalışmadıysan fen falan kötü. zor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fen sınav gününe nazaran birkaç tık toparlandı diyebilirim. o kimyaya tamamen allaha emanet girmiştim şimdi organik var, elektrokimya var, nereden baksak +5 ediyor. fizikte elektrik ve manyetizma bitecek bu hafta.
-
konuları söyle
organik bitti mi kimya bitti mi
mat nerde aga
matematik lti ve trigo yok, geometrim eksik. kimyada gazlar ve enerji denge duruyor. biyoloji bitki ve sistemler. fizikte tork momentum.
-
olabilir ama 50kya yakın gelir kasarsan, bilmiyorum. mat çalış lti ve trigo olmaması sıkıntı. fen halledilir
son durum ne hocam?
-
hocam tyt matematik şu sınava göre hep daha iyiydi zaten, ilk defa 10lu bir şeyler gördüm yani. türkçe sosyal aynı, matematik 25 civarı, fen 10-12 arası. ayt için de son ayt denemesinde 22 matematik yaptım, biyoloji çoğunlukla 10-11 gibi geliyor, kimya 5-6, fizik 7-8.
-
ikisi de yapılır gibi sayısal daha mantıklı geldi bana
Konudan bağımsız olarak 100k say eada kaç yapıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25k
Keşke bana göre bir bölüm olsaydı ea da ?
Fende çok konu kalmamış gibi , aytde trigo lti ve diğer eksiklikler kapatılıp düzenli tyt denemesi cozulurse sayisal 35-40k gelir. Son sene kasarak 40k yapmış arkadaşlarım var 450lik liseden olur mu olur. Eşit ağırlık da da sayisalda da yaklaşık aynı ayt mat netleri gerekli o sıralamalar için , burada ayt fen-sos1 ayrımı-yatkınlığı giriyor işin içine. bu zamana kadar ayt fenden belli yol katettiysen devam et bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 13 Şubat 2022; 19:49:56 >
bu zamana kadar mf kasmışsınız daha ea'yı zorlamaya gerek yok bence. dört ay var daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 13 Şubat 2022; 20:20:10 >
herkese kıymetli yorumları için teşekkürler, sanırım matematik ve geometriye yoğunlaşıp son aylarda eksik fen konularımı da bitirerek mfden gireceğim, tmyi geçen yıl yaptığım gibi hasbelkader yine çözerim, sonuca göre de yerleşiriz artık. geçen yıl edebiyat+sosyalden toplam 18.75 yapmışım, yine öyle bir şeyler gelir muhtemelen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X