Şimdi Ara

Sizce hala kabileler var mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl herkes modern hayata geçerken onlar geri kalmış ? Modern hayattan haberleri var mıdır ? Çevreyi keşfetmiyorlar mı hiç ? Bu insanlara neden yaklaşılmıyor ? Böyle bir haber gördüm.

https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/amazon-kabilesi-ilk-kez-goruntulendi-2588779/amp/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kadınları bile sünnet ediyor olum onlar pislikler öhhh
  • Insanlara yaklasilmamasinin sebebi onlarin dogal hayatlarina mudehale etmemek. Kaldi ki yaklasildiginda saldirganlasiyorlar. Modern hayattan haberleri muhakkak onlari ziyaret etmek isteyenlerden mutevellittir lakin onlari dusman gordukleri icin ilgilerinin cektigini sanmiyorum. Yani bizim uzaylilar hakkinda dusunduklerimiz gibi olmali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takayashi

Insanlara yaklasilmamasinin sebebi onlarin dogal hayatlarina mudehale etmemek. Kaldi ki yaklasildiginda saldirganlasiyorlar. Modern hayattan haberleri muhakkak onlari ziyaret etmek isteyenlerden mutevellittir lakin onlari dusman gordukleri icin ilgilerinin cektigini sanmiyorum. Yani bizim uzaylilar hakkinda dusunduklerimiz gibi olmali.

Sanmıyorum. Human planette Afrikalı kabilenin açlıktan geyik yiyen aslanları kovalayıp etlerini çalmasını cekmislerdi. Kamera arkasını izledim çıplak kabile üyesi İngilizce konuşuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ada vardı adım atmak yasakdi dış dünya ile bağlantıları yokdu böyle haber görmüştüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizcelik bir durum yok. Sentinel kabilesi var, indonesia'da var, papua yeni ginede var, Amazonlar ormanları TR yüzölçümünden büyük hala var oralarda.
  • Modern ülkeler birer kabiledir, özgürlük diye diye ilk çağa dönüyorlar, kuralları yok sayıp bizi geliştiren sistemleri yıkıyorlar bunun cok kötü sonucları kapıda, hayvanların kuralları, gelenekleri, tabuları ve yasaları olmaz, bizde bunları yıkarak ilerlediğimizi sanıyoruz halbuki hayvanlığa geri dönüyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.