Şimdi Ara

SİZCE HAKLI MIYIM??? BUYRUN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben hayatımda bir hata yapıp HTC Desire S aldım ve aldığımda HTC'nin son çıkan modeliydi vodafone'den aldım kontratlı... Tamam cihaz iyi sayılır güzel, android falan iyi de aradan 6 ay geçti bana 1200 TL'ye gelen telefonu 700 TL'ye zar zor sattım...
    yani HTC ayda bir telefon çıkartmaya devam edip NOKİA yolunda ilerlerse ve biraz da SAMSUNG'laşırsa durum çok vahim...
    yani şimdi 1500 TL verip sensation XL alacaksın 6 ay sonra satmak zorunda kalsan 750 ye belki satacaksın... bu durum gerçekten cok kotu bir şey, başına gelen beni çok çoook iyi anlar...
    Ben İPHONE'u sadece bu yüzden tek geçiyorum ve şuanda 1250 TL verip İsviçre'den simfree 4s getirtiyorum bir haftaya elimde olacak nasipse... En azında 1 sene sonra da satsam hemen hemen aynı paralara satarım ve ilan açtığım zaman en geç bir haftada alıcı bulurum...
    Olaya bir de bu açıdan bakmak gerektiğini düşünüyorum...
    Sizce???

• Evet
  • sonuna kadar haklısın. 2 sene önce çıkan 3gs bile şu an 700-800 ediyor
  • Diğer tüm markalarda böyle zaten. Birtek iphone'da farklı.
    İphone 2.elde vw otomobiller gibi. Zarar minimum
  • Ya o değil de bir de forumlarda falan yok HTC öyle telefon çıkardı yok SGS2 söyle harika yok iphone a göre cok daha iyi, bilmem ne...
    herşeye tamam da ya satarken???
    HTC ayda bir tel çıkarıyor, samsung da öyle...
    fiyatları 6 ay sonra yarıyarıya düşüyor...
    bir karar verdim ve iphone'den başka asla telefon almam ve satmam, insanın içi acıyor resmen...
    valla HTC de SAMSUNG da ne yaparlarsa yapsınlar, android ne geliştirirse geliştirsin umrumda değil... Aldıgın malın değeri olacak, satarken de öyle hem yarı fiyatına satıp hem bir ay beklemek çok kötü...
  • kardeş sen hayatı çözmüşün ya :)
  • =)) sağol
  • Kesinlikle haklısın yazdıklarında...
  • ben haklıyım da gel de bunu HTC kullananlara ve SAMSUNG kullananlara anlat =) ben ikisini de kullandım ve şimdi 4s alıyorum ve karar verdim sadece iphone kullanacağım ve senede bir yeni nesil çıkınca telefon değiştireceğim...
  • Sonuna kadar katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.