Şimdi Ara

Sizce guild lvl atlamasi icin guilddekilerden para toplanilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim uldden master herkes 1mil ödicek diyo sacma geldi bana banane master o zaten

• ama yardımlasma falnda war iyi olr yani birbirine bağlar insanları

eğer dediğin gibi olsaydı sadece master karsılasaydı kimse yetki faln vermezdi bence yani iyi olmazdı öle
  • quote:

Orjinalden alıntı: NotregrA

ama yardımlasma falnda war iyi olr yani birbirine bağlar insanları

eğer dediğin gibi olsaydı sadece master karsılasaydı kimse yetki faln vermezdi bence yani iyi olmazdı öle

HMMM iyi ozaman ödeyim
  • Sanırım bu konuda maserlar ayrı, normal oyuncular ayrı düşünür
    Ama ben master olarak toplamakta haklı diyorum, çünkü örneğin lvl5 için 21m istiyor. Az para değil eğer sox düşürmemişse (lvl5 olana kadar heralde masterda en az 50+ olur). Ayrıca o mastersa sizde o guildin oyuncususunuz ve sanmıyorum bi masterın bu guild benim sizlerde bu guildi kasan oyuncularsınız diyeceğini. Yani sonuçta guild hepinizin ve o para da herkesten çıkmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 13 Mayıs 2007; 16:05:01 >
  • Yuh Lvl Kacki Guildin ama bence verme bazıları kandırıyo
  • Eğer birbirinize bağlıysanız para verilmeli
  • ayni okuldaniz arkadaslariz guildde cok candan deyil ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ilk herkese bunları söle teklif et onlar ne derse yaparsın
  • daha yakın arklarının guildi varsa onların guildine geç yoksada onlara zorla hesap aç yakın değilsen yakınlarında gelmek istemiyosa friend listindekilere sor guild için heç bişi yoksada ver gitsin
  • para toplanır ... hemde haraç gibi ... vermeyen arkadaşlar janganda bir köşeye çekilir ... sos bladeyle yatır batır yapmakla tehdit edilir ... yine mi vermedi combo vurursun... ...
  • toplanır tabiki. be topladım
  • mesela bizde veremiyecek arkadaşlar oldugu zaman topluca kervan cekeriz masterlar ve guclu oyuncular bizi korur biz paramızı kazanıp mastera verebiliriz

buda para kazanma konusunda iyi bi taktik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.