Şimdi Ara

Sizce gitar öğrenmek için geç mi kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 92' liyim küçükken org öğrenmiştim az bir şey ama ilerletmedim pişmanım açıkcası.Sesim yok ama zaten ünide kız tavlamaya çalışmayacağım için söylemenin önemi yok benim için.Ne kadar sürede öğrenirim kendimi verirsem?Öğrenmek demişken

ya da 0:50 den itibaren izleyin

Bu seviyeye gelmek ne kadar sürer?

• Ne kadar sürede öğrenirsin falan bilmem ama bizim berberin ustası 28 yaşında, tanıdığı bi hoca var o öğretiyor adam hem çalışıyo hem öğreniyo bir An önce başlamanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 yaşında öğrendim. Tüm notalara basıyordum. 3 sene çaldım sürekli. 7 senedir elime gitar almıyorum. Geçen bir bakayım dedim. Sıfırdan başlamam lazım

gitarı her yaşta öğrenirsin ama çok pratik yapman lazım. Birde sabır işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 15 Ocak 2013; 6:33:39 >
  • sadece ritim atacaksan 1 yılda (tabii merak,yetenek ve çalışmaya bağlı) olayı kavrarsın, solo olayı ise seni biraz daha yorabilir sonu yok çünkü
  • Gösterdigin videolarda sadece basic akorlar ile ritm atacaksin baslarda rahatca calabilecegin tonla sarki var boyle 4/4 lk 8/8lik vs ama birinden ogrenmen tabiki daha yararli olur senin icin.Zamanla yetmiyor sololara , tekniklere kayiyorsun o zaman evde otur butun gucun backing trackleri cal vaktin nasil gectigini bile anlamiyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.