Şimdi Ara

Sizce Fem denemeleri zor mu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Feme giden Arkadaşlar bu son olduğumuz ygs-4 sınavı zormuydu yoksa bana mı zor geldi ya :S Ygs tarzında mı sizce? Biyolojiye o kadar kastığım halde çok yanlışım çıkmışya neden böle oluyo sizce? Fenden bi türlü 15 net yapamıyorum :( Ne yapmalıyım ya çokda çalışıyorum :((

• Benim en kötü yaptığım sınavlardandır ygs4. Osym tarzında mı bilmiyorum ama zaman denemeleriyle alaksı yok. Sosyal ve fenin bu kadar zor sormanın mantığı nedir hele bu ayda? Fazla kafaya takma bu sınavı bence.
  • Dersane denemeleri ogrenciyi bunalıma sokup daha fazla calısmasını saglamak icin yapılan sınavlardır.Ne var ki bu sınavın turkce ve sosyali osym ayarındaydı.Sosyal da boyle zor olmuyo mu gercek ygs de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maftas -- 19 Aralık 2011; 22:19:14 >
  • bizim eski dershane ögrencileri bakıyorum 2011 netlerine mat fen türkce 35 lerde sosyal ise 20 netlerde falan normal gibi sosyal zorluk derecesi ama feni biraz ayarsız olmuş gibi geldi bana
  • Fem 3 çok kolaydı zaman ona nazaran daha zor.4ü de görecez bakalım.
  • Kolaysa fulleseydin.Bildigim kadarıyla sozelsin bakiyorsun turkce sosyal kolay oluyor cok kolaydi diyorsun.Sanki hepsinde 1-2 y yapıyorsun da cok kolay diyorsun.Fem ygs 4 turkce sosyal acisindan ygs 3 ile ayniydi hatta turkce daha kolaydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Kolaysa fulleseydin.Bildigim kadarıyla sozelsin bakiyorsun turkce sosyal kolay oluyor cok kolaydi diyorsun.Sanki hepsinde 1-2 y yapıyorsun da cok kolay diyorsun.Fem ygs 4 turkce sosyal acisindan ygs 3 ile ayniydi hatta turkce daha kolaydi.

Sen kimsin!kim oluyosun da bu şeklde konuşuyosun ne zannedyosun kendini terbiyesiz!ister fullerm ister boş bırakırım sana mı sorcam sıkıyosa sen fullesene!dengesiz ya hep de beni bulursunuz!sana ne kardesm ya ister zor derm ister kolay!SA-NA-NE!MİLLETİN HÜR İRADESİNE AMBARGO KOYAMAZSIN!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fem gördüğüm EN kolay denemeleri yapıyor. Ama önemli olan sinava ne kadar iyi hazırladığı.

• fem 11li deneme alcam zorluk seviyesi nedir arkadaşlar? soruları nasıl ?
  • fem ygs-4 zordu.ama su var ki ygs 2011 de zordu.hatta tam 2011 ygs ayarinda bi sinavdi.tum sinavlarin bu ayarda olmasi gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çölde bir kum tanesi -- 19 Aralık 2011; 23:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukremin BAGCİ

fem 11li deneme alcam zorluk seviyesi nedir arkadaşlar? soruları nasıl ?

biraz kolay gibi,ama yine de tavsiye edilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alkan529

quote:

teşekkurler fıyat olarak dıgerlerıne gore bır fark varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslakmendil

quote:

Kolaysa fulleseydin.Bildigim kadarıyla sozelsin bakiyorsun turkce sosyal kolay oluyor cok kolaydi diyorsun.Sanki hepsinde 1-2 y yapıyorsun da cok kolay diyorsun.Fem ygs 4 turkce sosyal acisindan ygs 3 ile ayniydi hatta turkce daha kolaydi.

Sen kimsin!kim oluyosun da bu şeklde konuşuyosun ne zannedyosun kendini terbiyesiz!ister fullerm ister boş bırakırım sana mı sorcam sıkıyosa sen fullesene!dengesiz ya hep de beni bulursunuz!sana ne kardesm ya ister zor derm ister kolay!SA-NA-NE!MİLLETİN HÜR İRADESİNE AMBARGO KOYAMAZSIN!

Kolay diye sıkıyon milletin moralini bozuyon.Netlere baksan icraat yok.Mal mal yorumlar atma o zman!Benim ygs 3 te turkce full sos 4y dı.Ama ortaya cikip fem in zor sinavlarina cok kolay demiyorum.Adamin moralinin bozuk oldugu belli.Bir de cok kolay diyip ortami germe.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ıslakmendil

quote:

Kolay diye sıkıyon milletin moralini bozuyon.Netlere baksan icraat yok.Mal mal yorumlar atma o zman!Benim ygs 3 te turkce full sos 4y dı.Ama ortaya cikip fem in zor sinavlarina cok kolay demiyorum.Adamin moralinin bozuk oldugu belli.Bir de cok kolay diyip ortami germe.

Zeka problemin mi var senin!sana benm netmden!evet çokk kolaydı ygs 3 netlerim de süperdi!battı mı?senin gibi kibirli ukalarla muhatab olmuyorum engelli yaratık!mal olan da sensin!mal mal konusup ortamı germe!sen yapamıyosan bana ne!git çalış zevzeklik yapacağına belki işe yarar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabula-rasa -- 20 Aralık 2011; 7:53:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alkan529

quote:

teşekkurler fıyat olarak dıgerlerıne gore bır fark varmı?

Yok sanırım, 15 TL ye satılıyo bu nt'de filan. Daha da ucuza bulursun belki.
  • fen 10 lu deneme çözüyorum 4 gündür

çok mu zor bana mı öyle geliyor?
  • İki yıllık hort :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.