Şimdi Ara

Sizce eski sevgilime mesaj atmali miyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaflip

5 aydir bu dusuncedeyim geceleri atasim geliyo sabah vazgeciyorum

Sabaha bırakma o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raporsuzkral

Duruma gore belki olabilir mesela kizla ayrildiktan sonra sosyal medyadan sildi mi seni? Bizde yeni ayrildik ben mutsuzum bayağı sizce ne yapmaliyim bende ama 7.ayriligimiz digerleri gibide degil barismayacagiz gibi.

İlk 6'yı iyi atlamışsınız. Bence en azından kısa vadede birbirinize biraz rahat verin. Hem yeniymiş. Sıcağına sıcağına atmak iyi bir fikir değil. Soğursa sonra diye düşünüyorsan düşünme soğursa zaten senin olmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Sabaha bırakma o zaman

2 3 defa yazdim terslendim. Herhalde benimki onu ozlemekten ziyade yalnizliktan sikilmak diye dusundugum icin yazmiyorum artik. Okudugum uni de civir yuvasi, burda birini bulur bakarim dalgama belki diye dusundum, ne bileyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mezununteki

Seni sildiyse unutmak istiyordur bunu bir kız olarak söylurorm ama silmediyse bir umut var ve bence seviyorsan yaz ne de olsa baya ayrilip barismissiniz neden bu sefer de olmasin

Nasıl ayrıldığınıza bağlı biraz tersleyip terslemeyeceği ama o kadar süre geçtiyse ayrılık öfkesi diye bir şey kalmamıştır zaten. En azından sana insan olarak saygı duyuyorsa terslemez. Tersleyecek karakterde biriyse zaten kendini üzmeye değmez öyle biri için. Ben hiç bir zaman terslemedim eski sevgililerimi hatta gayet arkadaş kaldığımız oldu. İnsan olarak saygı duymak önemli birbirine. Bir zamanlar birlikte olduğu kişiye saygı duymalı insan. Yoksa kendiyle çelişmiş olur. Kendine de saygısızlık etmiş olur aksi durumda. Atıp atmamak bu yazdıklarım doğrultusunda senin vereceğin bir karar.

• quote:

quote:

quote:

Sabaha bırakma o zaman

2 3 defa yazdim terslendim. Herhalde benimki onu ozlemekten ziyade yalnizliktan sikilmak diye dusundugum icin yazmiyorum artik. Okudugum uni de civir yuvasi, burda birini bulur bakarim dalgama belki diye dusundum, ne bileyim

Terslediyse zorladığına değmez öyleyse yoluna bakman en iyisi olur senin için de. Ama insan iyi yada kötü eskiye hep özlem duyuyor. Bazen acaba diyor, ya şöyle olsaydı diyor. Ama o zamana geri dönmeden bilemeyiz bunu çünkü artık şartlar çok değişmiştir. Bkz: entropi. Düzensizlik ya değişmez, ya da artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 13 Ekim 2016; 1:24:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sabaha bırakma o zaman

Terslediyse zorladığına değmez öyleyse yoluna bakman en iyisi olur senin için de. Ama insan iyi yada kötü eskiye hep özlem duyuyor. Bazen acaba diyor, ya şöyle olsaydı diyor. Ama o zamana geri dönmeden bilemeyiz bunu çünkü artık şartlar çok değişmiştir. Bkz: entropi. Düzensizlik ya değişmez, ya da artar.

Katiliyorum, o yazarsa yazar benden cikmis bi halde artik. Tesekkur ederim

• Dostum durumun zor emin ol daha kötüsünü yaşadım ama unutmaktan baska şansın yok mesela az önce eski sevgilimle büyük bi kafede arkami döndüğümde göz göze geldik ve mal mal bakıştık ama olmayacağını biliyorum ve büyük mallıklar yaptım hala ona karşı bişeyler hissettiğimi anladim yoksa asla aklımda değil, ama gurur engel oluyo, suçluysan bir kere soğuyunca bir daha hiç birşey eskisi gibi olmaz sıkma canını hayatın tadını çıkar ve bir daha kimseyi sevme canım kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.