Şimdi Ara

Sizce en iyi strateji ? clash of Clans, Castle Clash, Empire four Kingdom vs vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Empire four kingdoms oynuyorum. Vakit geçirmek için güzel gibi. Yalnız biraz sönük kalıyor sanki savaşlar clash of klans ve ya Castle Clash'e göre. Başlayalı 1 gün oldu. Bırakıp başka oyuna geçsem mi ki

• Four kindgdoms u bende oynuyorum. Güzel bir ittifak bulursan çok daha zevk alırsın. Benim sırf o muhabbet için oyuna girdiğim zamanlar oluyor. Savaş konusunda da clash of clans tan daha heyecanlı. Saldırı olduğunda aynı anda asker göndermek süreleri ayarlamak askerleri firar etmeden tutmak ittfakina saldırı olduğu zaman yaşanan o telaş benim askerler yetişmiyor savunması olan varmı fln çok daha eğlenceli yapıyor oyunu. Bazen dost ittifaklarla aynı anda saldırı yapması fln clash of clans a fark atar bence. İlerledikçe asker sayısını arttirdikca kalen guclendikce eğlencesi artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 29 Temmuz 2014; 21:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

Four kindgdoms u bende oynuyorum. Güzel bir ittifak bulursan çok daha zevk alırsın. Benim sırf o muhabbet için oyuna girdiğim zamanlar oluyor.

hangi ittifaktasın ?

ayrıca altın sıkıntıısı yaşıyorum. ham maddeleri de satamıyoruz sanırım. nasıl altın elde edeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Four kindgdoms u bende oynuyorum. Güzel bir ittifak bulursan çok daha zevk alırsın. Benim sırf o muhabbet için oyuna girdiğim zamanlar oluyor.

hangi ittifaktasın ?

ayrıca altın sıkıntıısı yaşıyorum. ham maddeleri de satamıyoruz sanırım. nasıl altın elde edeceğim ?

Atılgan ittifakindayim. Altın konusunda konut yapman lazım. Konut arttıkça verdi artıyor ve zamanın varsa 10 dk da bir vergi topla. En avantajlisi o

• Ben castle clash ing serverda oynadığım için sanada castle clash öneririm clans of clansdan ona geçmiştim çünkü bana daha keyifli gelmisti. Nerdeyse 5 aydır oynuyorum oyunda herolarını binalarını vs geliştirerek seni bağımlı yapıyor ve keyif veriyor. Hatta onu deneyip oynarsan loncama beklerim hergün 22de boss1 kesiyoruz

• quote:

quote:

quote:

hangi ittifaktasın ?

Atılgan ittifakindayim. Altın konusunda konut yapman lazım. Konut arttıkça verdi artıyor ve zamanın varsa 10 dk da bir vergi topla. En avantajlisi o

3 tane konut var şuan. 6 yapmaya çalışayım ozaman teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: burak01_

Ben castle clash ing serverda oynadığım için sanada castle clash öneririm clans of clansdan ona geçmiştim çünkü bana daha keyifli gelmisti. Nerdeyse 5 aydır oynuyorum oyunda herolarını binalarını vs geliştirerek seni bağımlı yapıyor ve keyif veriyor. Hatta onu deneyip oynarsan loncama beklerim hergün 22de boss1 kesiyoruz

Türkçe serverı yok değil mi ? Oyunun tanıtım videosunda büyük yaratıklar, skiller filan vardı sanki ve daha hareketli, görsellik üzerineydi savaşlar hoşuma gitti. Başlarsam mesaj atarım ozaman klan için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hangi ittifaktasın ?

3 tane konut var şuan. 6 yapmaya çalışayım ozaman teşekkür ederim

Seviye arttıkça 6 tane yetmiyor bile :) yardımci olduysam ne mutlu bana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak01_

Ben castle clash ing serverda oynadığım için sanada castle clash öneririm clans of clansdan ona geçmiştim çünkü bana daha keyifli gelmisti. Nerdeyse 5 aydır oynuyorum oyunda herolarını binalarını vs geliştirerek seni bağımlı yapıyor ve keyif veriyor. Hatta onu deneyip oynarsan loncama beklerim hergün 22de boss1 kesiyoruz

Türkçe serverı yok değil mi ? Oyunun tanıtım videosunda büyük yaratıklar, skiller filan vardı sanki ve daha hareketli, görsellik üzerineydi savaşlar hoşuma gitti. Başlarsam mesaj atarım ozaman klan için

Türkçe serverida var Kale savaşı adı ama kullanıcı ing servera göre çok az oyüzden genelde aynı köylere saldırıyosun işgallerde

• Tabiki clash of clans

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.