|
Bildirim
Sizce en iyi geometri anlatan hoca?
|
Kenan kara ve neden kenan kara olduğu forumda yüzlerce kez açıklandı bence 3 günde bir zaten hangi geocu diye konu açılıyor bildiğim kadarıyla aktif bir kullanıcısınız bunları görmemiş olmanız imkansız zaten diğer alternatiflere de bir göz gezdirseniz kenan karanın ücretli adamlara bile taş çıkartacak (br ve nejdet kirpi) şekilde anlattığını fark edeceksiniz.
|
Kenan Kara da çok iyi bir hoca, ama Metin Hocam'ın anlatımı daha iyi. İkisini de dinlemişligim var, o yüzden biliyorum.
Her konuda üşenmeden Metin Hocam yazıyorum. Çünkü adama borcum çok büyük. Beni nereden alıp nerelere getirdi kendisi. Ayrıca şöyle bir şey var. Konu anlatımını Metin Hocam'dan dinleyip, Acil'in çözümlerini izlerken Kenan Kara'dan faydalanmak en mantıklısı. Böylece iki hocadan da faydalanmış olursun. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 7 Ocak 2019; 15:12:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 8 Ocak 2019; 7:21:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |