Şimdi Ara

Sizce En İyi Datacenter Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sunucu kiralamak istiyorum. şu anda en iyi datacenter bursa dgn teknelojisi olduğunu duydumwww.vit.com.tr den satış yapıyorlar bu konuda sizlerin yorumlarınızı bekliyorum, sizce en iyi hangisi bu konu bir çok kişiye faydalı olacak tabi hekres cevaplarsa

• izmir - hostcini
  • Manisa Teknoas Teknoserver ve Natro en iyisi derim
  • istanbul teklan ı tek geçerim
  • Teklan

Teklan Konusunda yardımcı olabilirim. Teklanın hattını teklandan daha ucuz veriyoruz :)
  • zararına mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadLuck

zararına mı

Hayır

Ticarette bir şeyi toptan alırsan devamlı ucuza alırsın. Ticaret yapan bu işi bilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biliyorum tabiki öylesine söylemiştim ciddiye almışsın
  • öylesine söylüyen adam anca boş adamdır gereksiz post kasmanın bi manası yokki.
  • benim konuyu ne hale getirmişsiniz dağıtmışsınız eee hangisi en iyisi
  • En iyi destek aldığın yer en iyisidir. Bir yeri aradığın zaman telefonu en fazla 5 dakika çaldığı zaman açılması lazım. Demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım.
  • Dgn datacenter ı vit ile kullanıyorum.Memnunum. @echolist84 bence mesajınızı değiştirin.Sonra boş yere banlanmayın.
  • Benim Mesajımı silen sayın yetkili ;
    echolist84 adlı bebenin mesajını neden silmediniz de sadece benimkini sildiniz ?
    sonra çocuk laf soktum falan zannedicek.
    Lütfen onun mesajını da siliniz.

bilginize,
  • teklen
  • teklan olmasın o
  • quote:

Orjinalden alıntı: makhan

teklen

Bnde teklan diyorum.Ama dgn yide merak ediyorum doğrusu.
  • www.teknoserver.net

Manisada bulunan bir data canter. hem türkiye için almanya kavramını ilk getiren yapılanma hemde kendi data centerleri ile sundukları hizmet çok kaliteli. ofislerini ve data centerlerini 2 yada 3 kez gördüm gayet güzel sistemleri var ve personelleri işin uzmanı kişiler..

Bilginize,
  • Teklan, basın agrımaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: echolist84

öylesine söylüyen adam anca boş adamdır gereksiz post kasmanın bi manası yokki.

Katılıyorum bencede öylesine konuşan adam boş gereksiz adamdır. Gereksiz adamlar ise banlanmaya mahkumdur.. bu arada mesajlarını görüyorum bunca şikayete rağmen asıl sana

Bilginize,
  • vit.com.tr ne çok iyi ne de çok kötü diye bilirim, umarım zamanla daha iyi olacak.

Dgn ye gelince, vit.com.tr ile hemen hemen aynı seviyede bir firma, bariz farkları yok. Ama tavsiye etmem orada çalışan Murat isminde biri var ki, katil olmanız için yeterli bir nedendir ( halen çalışıyorsa )

Natro veya Teklan diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nulkarp -- 4 Temmuz 2011; 18:56:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.