Bildirim
sizce en güçlü köpek cinsi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

sizce en güçlü köpek cinsi
(En Son Oy Tarihi: 22.1.2013)
Giriş
-
sende gürcan1 havaları gördüm
bu arada en güçlü atlar bizim okulda
-
eskiden bullmastif ti . zamanla hayvan yumşadı -
vallaaaa kangal almış başını gidiyo
edit:imla hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigjackal -- 17 Ocak 2007; 21:30:52 > -
4 pitbull
4 kangal bakalım ne olcak -
golden retriever a benzeyen ama kısa bacaklı olan köpeğin cinsi neydi? -
labrador mu -
yok labrador değil.
bugün gördüm.
böyle golden a benziyo hafif uzun kulaklı.
ama bacakları kısa...
neydi neydi?*??? -
mastiff+rottweiler+danua+st bernard+labrador+kangal
bunlari harmanliyacaksin ve ortaya petiluska cikicak... -
Geçen eğitilmiş Alman kurdu, rotweiller ve pitbullun çene kuvvetlerini test eden bir video izledim.Sıralama şöyleydi:
1-Rotweiller
2-Alman Kurdu
3-Pitbull
NOT:Isırma esnasindaki uyguladıklari basınç, kuvvet esas alınmıştır. -
Pitbull ve Kangalı kıyaslayan bir yazı ya da video var mı elinizde?Merak ediyorum ikisinin çene kuvvetleri nasıl bana Pitbull gibi geliyor ama kangalı da yabana atmamak gerek Pitbull neredeyse 2 katı.Hiç unutmam eniştemin benim boyum kadar(ben daha 10 yaşında falanım)bir kangalı vardı onunla dalga geçiyordum çünkü bağlı zannediyordum en sonunda bir kızdı beni bir kovalamaya başladı tam bacağımdan yakalayacaktı koşarken bir el arabası gördüm geriye doğru bir çektim baktım kangal yerde ama o zamana kadar kangal bizi biraz kokladı çok az patileri geçti dizime alahtan küçük sıyrıklarla atlattım yoksa hem vücudumdaki yaralardan kurtulamazdım hemde psikolojim bozulurdu.Bu yüzden hep merak etmişimdir kangalın çene kuvveti ne kadar şiddetli diye eğer bei ısırsaydı ne yapardı diye hep merak etmişimdir sizce ne olurdu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 17 Ocak 2007; 22:31:31 > -
en iyi ihtimalle ölürdün -
şu kadar sölim eğer seni ısırırsa kolunu kurtarmaya çalışman bir hata olurdu.
Çünkü ısırdıklarını kesinlikle bırakmıyolar -
kangalın üstüne varmı be hayvan göğüs darbesi ile kurtların kaburgalarını kırıyor varmı daha ötesi -
güç yazmışsında neye göre güç ? Çene gücümü Agırılık çekme gücü mü ne gücü ? -
Bir belgeselde izlemiştim Rottweilerin çene gücünün nekadar üstün olduğunu görmüştüm aslında pek de şaşırmadım -
Kafkas Ovçarka (Caucasian Ovtcharka)
uzun dönem testi yapılmıştır. sonuç: gerçek bir katil
-
diğerlerini bilmem ama geçenlerde rotweiller'in ısırma gücünün discovery tv de test ettiler...200-250 kg arası bir şey basıyor hayvan...normal bir insan 50kg, normal bir köpek 150kg ve normal bir timsah 1000kg kadar...rotweiller bir koyunun bacak kemiğini tek ısıırşta kırabiliyor...gerisini düşünün artık...
-
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/318561/877E0FFB2D5A49C3BFB7D2D908E09128.jpg
Bu hantal bi şeye benziyor
-
quote:
Orjinalden alıntı: Blazer and Matrax
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/318561/877E0FFB2D5A49C3BFB7D2D908E09128.jpg
Bu hantal bi şeye benziyor
Hantal???
http://www.youtube.com/watch?v=QDYKz2aVS3g&NR
Benzer içerikler
- kuduz aşısından sonra banyo yapılır mı
- djarum black migros
- sevgilimin yakını vefat etti ne yapmalıyım
- tdk oturgaçlıgötürgeç
- evde fare pisliğine benzeyen pislikler
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X