Şimdi Ara

Sizce En BABA araba yarışı hangisi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Need For Speed Hot Pursuit 2 gercekcilik cok dusuk zaman gecirmek acısından ve grafikler bakımından ii.Nfs serisi porche haric tam 1 arcade yıllar oncesinin lotusunun grafik motoru ii versiyonu o yüzden bu seriye baba diyemiyecegim. CM2 iiyidi.Ben birde Test Drive alaf atan arkadasa deıim ki en kotu Test Drive Nfsden iidir.ozellikle Test drive 2 efsane olmustur.
  • NFS 1 SE ile başladım ancak şimdilerde F1 ve Rally dışında hiçbir oyunu oynamıyorum. Akşam gidince bir Avusturya GP.si döneyim 71 tur. Öyle kolay oyun olmayacak arkadaş. Evet kesinlikle F1 2002 en iyi yarış oyunu değil ancak en zor olan, sabır isteyen ve konsantrasyonun bir an olsun kaybedilmemesi gereken oyunlar arasında. Artık grafikler açısından F1 2003.ün yolunu bekleyeceğiz ve tabiki yeni kuralların adaptesini. Mükemmel olacak.
  • Beyler indian pistlerde toyota gt1 ile ters yola geçin ve 200km de el freni çekerek karşıdan gelen arabalara yan giderek çarpın...yerden 10-15m yukarı uçulabiliyor:)

Toca da tabiki....
  • kesin carmagedon kuşağındansın safir he..:)
    bigün hiç unutmam[:p} binanın tepesine uçmuş ve ters olarak düşmüştüm vay bea..
  • elbette Need for Speed eğlencenin doruğu:)
  • Air Track ta Guzel :)
  • nfs2
  • en iyi yaris simulasyonlari :

1 - Nascar 2003 ( ve Grand Prix Legends) papy
    2 - F1 2002 isi
    3 - Live For Speed. (www.liveforspeed.com)

not f1 2003 olmiycak son bi kac sezonun birarada oldugu bi oyun cikaricak isi.
  • NFS 1-2SE-3-4-5
    CMR 2.
    GÜZELDİR..
  • nfs serisi, driver, cmr ve Power Slide ; süper oyundu biraz eski ama olsun..
  • Midtown2!
  • microsoft rallysport challenge; grafik olarak muhteşem, parkurlar zorlayıcı ve yaratıcı hatta biraz fazla yaratıcı, rakipler de bayağı zorlu ama oyunun fiziğinde biraz sorun var. nfs5porsche nfs serisinin en iyisidir ve oynadığım tek sağlam yarış oyunudur. toca yada tourismo falan oynamadım ama nascar yada f1 tipi oyunlardan hoşlanmıyorum, dön allah dön çok sıkıcı olabiliyor.
  • BEN MİDTOWN MADNESS 2 VE NASCAR DERİM NFS İYİ AMA BUNLARDAN ALDIĞIM ZEVKİ HİÇBİR NFS DEN ALAMADIM
  • Toca Race Driver...
  • NFS SERISI KESINLIKLE EN IYI YARIS OYUNLARI AMA EN ÇOK GUZEL OLAN BENCE NFS 1
  • Playstation'da gran turismo pc'de rally sport challenge
  • mafia daki araba yarisi bolumu butun araba yarisi oyunlarina bin basar o bolumu en az 100 defa oynadim
  • CMR 2 ve 3
  • Birde NFS2 SE ve NFS 3 çok sevdiğim oyunlar. bundan sonraki NFS serisini hiç beğenmedim.
  • Yeni cıkan TOCA bence saglam CODEMASTERSIN

Ama Grand Tourısmo, Gotham Racing 2 ve Midnight Club 2 en ii yarıs oyunları. YA Emulator yada PC versionları umarım cıkar.

Mantık olarak Street Legal ın hastasıyım. Ama sadece mantık olarak oynanabilirlik ses ve grafikler gordugum en kotusu
    EA Street Legali yapsa bide Multi koysa acımam kıyarım paraya ORjınal alırım.

Street Racing modunda Midnight Club 2 PC ye cıkıcak

What do ya need ?
    NOS more NOS :)

Bu arada Fast and Furious 2 yi gordum 1 den daha ii zaten Vin Dieseli sevmezdim :=
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.