Adiyaman 28 Urfa 26 Adiyaman kontenjan azaltmisti o yuzden bence en dusugu urfa olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcduchamp -- 16 Ağustos 2023; 14:58:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizce deprem bolgesi tip kacla kapatir (depremzede kont)

-
-
hocam deprem bolgesinde yasamiyorsaniz eger oralar yazilmaz bence, cok tip isteniyorsa sonlara yazilir ki millet muhtemelen boyle yapiyor
normal kontenjandan bence bir 31 32k si var buralarin. deprem kontenjani ise cok daha dusuk olur 35k gibi
adiyaman yazanlar ben zannetmiyorum ki adiyaman disindan yazmis olsunlar. Hatay ve adiyaman icin durum boyle bence dolmaya da bilir
Urfa 30k civari
Adiyamani kestiremiyorum bence dedigim gibi dolmayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29EEE1839 -- 15 Ağustos 2023; 19:20:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben deprem bolgesindeyim inanin yazan cok oldu ama iste kacla kapatir kestiremiyorum. Bir yandan burada hala deprem oluyor daha gecen gun malatyada 5.5lik deprem oldu kabus gibi, batidan yazilmaz bence ama deprem bolgesi ek kontenjandan dolayi yazdi sehir fark etmeksizin
hocam gecmis olsun oncelikle
deprem kontenjani ile yazilmistir tabii ki bu mantikli bir secim. ya cevre illerdendir veya zaten oralidir ama disaridan gelenler icin riskli bence cunku kyk larin durumu ne, barinma nasil olacak bunlari kimse kestiremez, siz sanirim tipa gitmek istiyordunuz urfada umarim gonlunuzce olur
Tıp gibi bir bölüm 35k fan kapatır deprem bölgesinde diyorsunuz ama bana 44k ile deprem kontenjanıyla ingilizce öğretmenliği gelmez sana deniliyor hep (gideceğim yer maraş üstelik durumu en kötü yer ve normalde de her sene 3k geriye giden bir bölüm) ben bunun mantığını anlayamıyorum neyse büyük ihtimal yarın göreceğiz
hocam sayisal ve dilin dinamikleri cok farkli yalniz
Doğru gerçi ingilizce öğretmenliği de dilin tıpı gibi bir şey ve zaten toplam 100k adam var
up
-
Maraş geçen sene bile 25k ile kapatmış ayrıca bu sene olağanüstü bi durum var herhalde senin kazandığın yer antep falan mı ? Antepin hiçbir şeyi yok aynı şekilde urfa diyarbakır vs buralarda bir şey yok hatay Maraş ve malatya kötü durumda en kötüsü de hataydan sonra Maraş. Yoo kazanmak çok kolay bence ben bu sıralamayı hiç çalışmadan yaptım eğer gelmesin oturup ilk 5k için çalışacağım ve çok rahat yapacağıma da inanıyorum
Of gayet kolay ne tatava yaptın kendin çalışarak 20 bine girdiysen kapasiten o kadarmış demek ki. 15 tane ek kontenjan var ve ben de biliyorum büyük bir ihtimalle gelmeyeceğini zaten
Ben zaten çalışarak emek vererek girseydim baştan buraları mı hedeflerdim. Boğaziçi veya odtü en kötü eskişehir i hedeflerdim. Biz de biliyoruz olmayacağını
Ben gelir diye hayal kurmuyorum zaten ne zaman nasıl ders çalışacağımı bile ayarladım. Ben dilci değilim sınav ücretsiz diye öylesine girdim hayatımda ingilizce çalışmadım aşina olduğum İngilizceyle sınava girdim. son yarım saatte de çıktım salondan zaten. Ona rağmen 44k yapınca dilden ilerlemeye karar verdim dil için hayatımda ilk defa bu sene çalışacağım oturup inek gibi çalışsaydım ilk 5k girerdim bu sene öyle olacak zaten ne kadar kıskanç adamlarsınız ya ahahahahaha
Mala bak lisede 2 sene dil okumuş zar zor 20k yapmış ilk senemde 20k yaptım diye bir de utanmadan hava atıyor :D kapasitem var ki ordan burdan duyduğum İngilizceyle 44k geldi ki sana kapasitemi kanıtlamak zorunda da değilim kudur
Tamam biliyoruz dedik kardeşim
abi bu konu nasıl dil konusuna dönüştü aw
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X