Şimdi Ara

Sizce değiştirmeli miyim? GTX560 vs. GTX660

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir kaç öneriye ihtiyacım var, sistemimi i5 işlemcili, Asus Gryphon Anakart ve Corsair 8 Vengace RAM'lerle upgrade yapıyorum ve kullandığım ekran kartıda Zotac GTX560 (ti değil)

Sizce 660 ya da 750 ile değiştirmelimiyim yoksa az biraz overclock ile bu kartla devam mı etmeliyim?

Görüşlerinizi bekliyorum.

• 560 ile 750 aşağı yukarı aynı performansı verir o yüzden 750'yi eledim... memnun değilsen 660 yerine 760 al derim ama kartın idare ediyorsa bi süre daha beklemesin bence
  • Bence kart a devam et en az 760 a felan geçki değsin
  • Ben olsam değiştirmişken gtx 760 falan almaya bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx560'I oc yapın max. değerlere bi süre daha idare edin ve uzun bi süre kart değişim ihtiyacı duymayacağınız bi kart ile değiştirin. Bunlar gtx660/gtx760 olmamalı bence.
  • Bilgiler için teşekkürler. Değiştirmemeye karar verdim
  • GTX560 ın güç tüketimini tam bilmiyorum ama GTX570 hayvan gibi güç çekerken, GTX660 daha az güç çektiği halde daha çok performans veriyor.

GTX 5xx ile 6xx serisi arasındaki bence en büyük fark bu.
    Çok daha az güç çekmesi ve bu benim için önemli bir etken. Yoksa performans olarak fiyatını göz önüne aldığımızda 5xx serisi hala iş görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SebastianTR -- 6 Mayıs 2014; 12:33:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle ne gtx 750 nede 660 geç geçecekseniz farkı hissetmek için gtx 760 geçin.
  • Oyununa göre GTX 560 ile GTX 660 arasında % 30 ile 60 arasında fark var ;

Sizce değiştirmeli miyim? GTX560 vs. GTX660
  • aralarında çok fark var değiştirmelisin bence . fakat gtx 660 çok tutulan bir kart değil. kulanıcıların bir çoğu bu kartı satmakta 2 ci elde.
    sistemin müşahit daha iyi bir kart almanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.