Şimdi Ara

Sizce de bir şeyler yanlış gitmiyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sene üniversite sınavlarında iptal soru , yanlış soru çıkıyor , bu adamlara 1 yıl süre veriliyor ve kendilerinden 120+80 lik sınav hazırlanması isteniyor hepsi profesör uzman bu adamların ama gel gör ki bu adamlar her sene hatalı soru çıkarmayı başarıyorlar ve sınavdan sonra ehehehhe iptal o soru yha diyorlar.Sizce cidden kendi hatalarından mı yapıyorlar o iptal soruları.Bence bilerek yapıyorlar bu da bir çeşit eleme yöntemi , öğrenci işlem yapacak yapacak sonuç çıkmayacak zaman kaybedecek panikleyecek ve elenecek.Peki bu niye yapılıyor , öğrencinin 1 yıl içinde çözdüğü denemelerde hatalı soru yok ve takır takır hepsini çözüyor ama sınavda aralara iptal soru koyuyorlar bilerek. Burda bana katılmayacak bir sürü insan olacak farkındayım ama bunlar gerçekler.Çok çalışkan da olsanız zeki de olsanız o soruya vakit kaybedeceksiniz sınav anında , çalışmayan birisi ise belkide o soruya hiç bakmayacak ve sizin önünüze geçecek, bunlar olabilir şeyler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geçen sene 1 soru yüzünden yandım

Not: iptal olan sorunun etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama o tytde iptal olan soruda 20dk düşündüm 1 puanla kaçtım zaten iyi bir yer gelmiyordu ama o farklı konu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    20 dakika diyorsun :) , her bir soruyu 2 dakkadan yapsan kaç bin kişi öne atlardın

• Gayet haklısın hocam.Her alaninda basarili en iyi hocaları getiriyorlar. O kadar soru hazirliyorlar kontrol etsinler bir zahmet

• Thxarsenall T kullanıcısına yanıt
    yapabilecegim sorular belliydi onlara yöneldim
  • ben de bunu düşünmüştüm ama sınavda sorulan sorular orta hatta kolaya yakın isteseler elemek için aşırı zor sorular hazırlayabilirler
  • Hocam aşırı zor sorsalar tepki çekerler bu sene zordu geçen sene kolaydı gibisinden ama hatalı sorarak profesyonel şekilde eliyolar bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yenimi anladin ya.

• Ben de öyle düşünüyorum

• Bence hiç böyle bir stratejileri yok. Bizim kadar da önemsediklerini sanmıyorum, son dakika hazırlanmış sınav gibi geliyor.

• Hocam bende 2019 sorularına baktım adamlar tek çift tarzında bir soruyu hatalı koymuşlar bence de bilerek koydular sonuçta türevi integrali olasılığı hata yapmadan doğru biçimde soran adamlar basit bir tek çift sorusunu mu yanlış yapacaklar.neden tek çiftte sordukları da herkesin o soruya bakacağını bildikleri için hem 7.soruda hemde kolay konu olarak görüldüğü için böyle bir strateji izlediler.Diğer yılları bilemem ama 2019 da böyle oldu bence de

• Genelde incelediğim kadarıyla sorun soruların yanlış çıkması değil, şıklarda benzer yorumun yapılabileceği bir başka şıkkın olmasından kaynaklanıyor.
  • Ösym başkanının yaptığı açıklamada her konudan soru paketleri oluyormuş atıyorum türev konusundan 200 soruluk bi havuzdan 4 soru rastgele çekilip konuyormuş sınava sınavın son halini de kimse görmüyor diyor ama bu soruları oradaki tüm proflar kontrol ediyorsa hala nasıl hatalı soru çıkabiliyor ben de bunun kasti yapıldığını düşünüyorum kasti yapılmıyorsa oradaki profların profluguna tüküreyim

• Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    Hocam kasti olarak 1 2 tane koyuyorlar şaibeli soruları , öğrenciler soruyu çözmekle mi uğraşsın yoksa "dur bu soru doğru ya bu soruyu çözecem , bu soru yanlış bu soruyu çözmeyeyim zaten iptal olur" bu düşünceyle mi uğraşsın sınav anında.Büyüklerimiz tarafından yere göğe sığdırılamayan eğitim sistemimizin sadece küçük bir örneği bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.