Şimdi Ara

Sizce Dayz Ne Zaman Çıkacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuzki dayz steamda baya bir suredir erken erisimde sizce oyun tam olarak ne zaman cıkacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkana kadar herkes bırakacak zaten oyunu, çıkarmasalarda olur artık.
  • Peki alınırmı suan

• şuan dayz alacağına arma 3 al daha iyi
  • dayZ almayı planlıyorum birazdan, evet herkes alma dedi ve ben gene dik kafalılık yapıp pişman olacağım sanırım
  • arma 3 çok pahalı, DayZ oynayacak arkadaşım yok, alsam sıkılır mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ücretsiz olarak indiriyorum şuan en azından bir deneyeceğim sonrasında beğenirsem alırım. Sizde öyle yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savel7

ben ücretsiz olarak indiriyorum şuan en azından bir deneyeceğim sonrasında beğenirsem alırım. Sizde öyle yapabilirsiniz.

ücretsiz denedim kimseyi göremedim serverda zombiler de at gibi peşimde koşup durdu açıkçası hiç keyif vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

Orijinalden alıntı: savel7

ben ücretsiz olarak indiriyorum şuan en azından bir deneyeceğim sonrasında beğenirsem alırım. Sizde öyle yapabilirsiniz.

ücretsiz denedim kimseyi göremedim serverda zombiler de at gibi peşimde koşup durdu açıkçası hiç keyif vermedi.

bende henüz şimdi indirdim bu sürümde (v0.47) rus serverları yaması varmış sanırım baya sorunlu server arayışı içerisindeyim şuan
  • bu gidişle hiç çıkamayacak
  • Bende almayı düşünüyorum alsam pişman olur muyum çoğunluk hep isyan ediyor, pişman olmuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıla çıkar diye umuyorum
  • En erken Şubat 2015
    En geç Hiç bir zaman..

Zamanında Steam bile uyarmıştı 'Her erken erişim oyunu bitecek diye bir kural yok, alırken dikkatli olun' diye.
    Ben aldığıma hep pişmanım hem değil. Güzel zaman geçirdim ama bug lar artık baydıktan ve 2 silaha devrim niteliğinde yenilikmiş gibi güncelleme yaptıklarından beridir oynamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

En erken Şubat 2015
    En geç Hiç bir zaman..

Zamanında Steam bile uyarmıştı 'Her erken erişim oyunu bitecek diye bir kural yok, alırken dikkatli olun' diye.
    Ben aldığıma hep pişmanım hem değil. Güzel zaman geçirdim ama bug lar artık baydıktan ve 2 silaha devrim niteliğinde yenilikmiş gibi güncelleme yaptıklarından beridir oynamıyorum.

Bizde alıcaz oynanmayacak kadar rahatsız edici mi

• quote:

Orijinalden alıntı: samsun196555

quote:

En erken Şubat 2015
    En geç Hiç bir zaman..

deli gibi oynayanı var, çok beğenen arkadaşlarım var, oynayıpta eksik diyenlerde var, olmamış diyenlerde var. ben beğenerek oynuyorum

• quote:

quote:

En erken Şubat 2015
    En geç Hiç bir zaman..

Bak ben 8 ay aralıksız oynadım. Şöyle özet geçeyim..
    Tek oynamayı seversen ilk başlarda sıkılmıyorsun..
    Arkadaşla oynamaya alışkın isen ilk 2 hafta aşırı bayar.
    Clan vs kuruyor millet. Alayı hikaye. Adam gibi olanı çok nadir, onlarda herkesi almaz.
    Maalesef memleketimin oyuncuları selam vermeden öldürmeye çalışıyor.
    Kıyamet gibi bug var. Hata vs yan, duvardan onu bunu görüyorsun. 2 metreden düş ölüyorsun. Bazen gökdelenden düş bir şey olmaz
    Sistem düşmanı bir oyun. Optimizasyon yerlerde. İyi pc sahibi olanlar bile oyundaki şehirlere girdiği anda fps düşüşü yaşıyor.
    Lag var, serverlarda hacker lar kol geziyor.
    Admin yetkileri yok denecek kadar az. Biri seni vurduğunda kimse yardım edemez yani RP sever işi yalan dolan.
    Hatta açık konuşayım admin yetkisi şu an sadece oyundan atma (kick) restart yapma, glabal kanaldan yazma ve servera ilk girerken 4-5 tane cümle yazma. Hepsi bu.
    Ne isminiz ne cisminiz belli oluyor :) Çok çok steam de en son oynadıklarına bakarsın kim kimmiş diye ama herkes steam nickinden farklı isim kullanıyor.
    1 yıla yakın süredir bu oyun erken erişimde ve inanılmaz az yeni özellik geldi. Çok az ve yetersiz.
    Şu anlık bir amaç yok oyunda yaşamaya çalış ok çalış çalış.. E yemek depo ettik ne olacak? İşte genelde millet burada banditliğe geçiyor.. Zevkine adam vuruyor, kelepçeleyip süründürüyor alay ediyor vs vs..
    8 Ay içinde en fazla 10 tane adam gibi adamla karşılaştım. Denilenin aksine çoğu rus bizim oyunculardan iyi. Almanlar iyi. Biraz da ingilizler. Genelde oyunumuz manyak kaynar. Hadi diyelim onlar sizi öldüremedi? Bir anda tek atan zombiler duvar içinden sizi haklar. O da mı olmadı? O zaman lag yüzünden yukarı katlarda gezerken bir anda kendinizi yerde bulup my leg broken vs gibi şeyler yaşar sürünür gidersiniz

8 ay aralıksız oynadım. Son 2-3 aydır oynamıyorum ve kafam rahat.. Oyun tam sürüm olmadıkça hiiiiç oynamam artık. Çok eğlendiğim zaman oldu ama bug tan illallaaaah ettirdiği an da çok oldu. Hacker lar bezdirdi, saçma ve lag ın dibine vuran serverlar sıktı. RP diyip teksasa dönen serverlar yuh dedirtti..

Özetle beklentiyi düşürün öyle alın oyunu. Beklenti yüksek şekilde alırsanız param boşa gitti diyenlerden olursunuz. Oyunu çok seven de var iğrenende bunu unutmayın. Ben tam ortasındayım ne iyi ne kötü derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

quote:

quote:

En erken Şubat 2015
    En geç Hiç bir zaman..

deli gibi oynayanı var, çok beğenen arkadaşlarım var, oynayıpta eksik diyenlerde var, olmamış diyenlerde var. ben beğenerek oynuyorum

Paramıza degermi

• Bir süre boyunca WarZ'nin (Infestation) private sunucularında oynadım, sonra orjinalini alıp oynadım. Ancak DayZ videolarını izledikten sonra ikisinin arasında dağlar kadar fark olduğunu gördüm, şuanda DayZ'nin indirime girmesini bekliyorum, $30 büyük bir meblağ. Full versiyonu nezaman yayınlanacak derseniz, 1 yıl gibi bir süre içinde yayınlanacağını düşünüyorum. Yavaş yavaş her şeyi oturtmaya başladılar, araba eklenmesi vs.
  • Arkadaslarla dayz oynuyoduk paraya kiyip arma 3 aldik ve nasil 30 dolari cope atigimizi gordum. Yaziklar olsun 6 ay sonra bida bi bakalim neler oldu diye girdik malum 4 gb update birikmis. Hicbirsey olmamis aimdeki o inanilmaz sallanti ayni ragdoll hic gelismemis bibop hala useless mosin disinda snipera cevrilebilcek silah yok oyunda. Bisiklet bile eklememisler. Keske ilk arma 3 alaydimda bu rezil oyunu hoc gormeseydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.