Şimdi Ara

Sizce Daihatsu Terios mu yoksa Suzuki Grand Vitara 1.6 (3 kapı) mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
46.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selam
    Suzuki yıllardı arazide kendini kanıtlamıştır.Yeni çıkan modellerde sonderece konforlu vede özelliklidir.Ben çok istedim SUZUKİ almayı fakat kısmet olmadı.
    Şimdi KİA SERONTO aldım . Amma gözüm ve gönlüm hala SUZUKİ de.
  • Suzuki
  • Terios la ilgili her türlü fotoğraf-döküman-kullanıcı yorumlarına bu link.ten ulaşabilirsin..
    http://www.daihatsuaskina.com/forum/terios.html

    Öncelikle her ikisi de Japon zaten..Suzuki nerede üretiliyor bilmiyorum ama Terios kesinlikle Japonya da üretiliyor onu biliyorum..
    Suzuki biraz daha malzeme kalitesi olarak üst düzey iç mekanda!Fakat fiyatı da Terios a oranla cazibesiz!3kapılı modelinin dahi sıfırı 42000 ytl den başlıyor..Terios 1,5 in fiyatları ise Silver modeli 37000 den başlıyor!42000 e ise üst donanım seviyesi olan Gold alınabiliyor!
    Unutulmaması gereken önemli noktalardan biri de bu arada;Terios un özel olarak kendisi için ayarlanmış, geliştirilmiş BRC marka lpg sistemiyle donatılmış olarak satılıyor olması! ;) Karar senin dostum..Dilerim seni mutlu edecek bir karara varırsın!




  • suzuki Grand vitara yı zorlu arazi şartlarinda kullanma fırsatı buldum. Aşırı yağmurlu bir günde stabilze yoldan, çamurdan,yağmurdan, su birikintilerinden, tümseklerden, geçtim ve neredeyse tam bir off road deneyimi oldu .
    Bu arada gittiğim yer Turkcell baz istasyonu kurulacak olan ve daha önce hiç gitmediğim. sadece GPS ile yönümü bulmaya çalıştığım ve pek te yolları kullanmadığım bir güzergahtı.

    Arabanın beni en çok rahatsız eden tarafı ise 80 km den sonra çok çabuk savrulması, stabilitesi sıfır asfaltta bile 100 yapmaya korkuyordum
    ama araziye girince canavarlaşıyor gerçekten de arazide dolaşmaktan hiç bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum. kullandığım arac tüplüydü ve performans sorunu yaşamadım.

    yardımcı olabildiysem sevinirim.
  • teriosun malzeme kalitesi çok kötü ön yolcu hava yastığı bölmeleri her teriosta içine göçük durumda
  • selam arkadaşlar: 2007 - 2009 model arası, 20 - 40 bin km lerde bir daihatsu terrios almayı düşünüyorum, çokfazla araba kullanan biri değilim, senede ortalama 5 bin km yaparım, arabada hıza meraklı biri de değilim, çünkü racing motosiklet kullanıyorum... daha önce daihatsı terrios kullancısı olan birine sormak istediğim soru şudur; 1.3 ve 1.5 motor güçleri arasında bariz farklar varmı, arabayı av merakım yüzünden alıyorum ve h sonları şile taraflarına gidiyorum, eğimi 50 - 60 derece olan rampaları 1.3 motorla çıkabilirmiyim ? ayrıca otomatik vitesmi tavsiye edersiniz ? düz vitesmi ? off road olarak kullanacağım mesafe ise 1 km yi geçmez, şimdiden teşekkürler
  • 2011 terios 1.3 almak istiyorum 30.000 TL fiyat var.
    iki sey sormak istiyorum
    1. Motor gücü 1.3 yeterli midir?
    Hafta sonlari arazide hafta ici istanbulda kullanacagim.

    2. Dusundugum Arac cok temiz, sizce Fiyat uygun mudur,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ikinci araba olarak orman yollarında kullanmak üzere alacağım siz hangisini önerirsiniz genelde 5 kişi seyahat ederim yani 4 kapı olması daha iyi olacak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.