Şimdi Ara

SİZCE ÇOKMU ADİL ÖSYM'NİN YAPTIGI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba Size Bir kaç Sorum olacak.

Endüstri meslek lisesi-Mobilya Dekarasyonlugu Ögrecisi Mezunuyum Herkesinden Bildigi gibi Meslek liselerinde Egitim oldukca zayıf Gecen sene Ygs Sınavına girdim Askeriye İstiyordum Ama olmadı Bu sene Tekrardan Dersaneye yazıldım Tekrardan başladım derslere Bir kaç tane akrabam Askeriye olmasa bile En azıdan Teknoloji Fakültesi-Ağaç işleri Endüstri Mühendisligini yazıp gitmemi tavsiye ettiler..

Bende Araştırdım Ama O kdr saçma bir şeyle Karşılaştım ki Bütüm moralim Alt Üst oldu Lisede ygs derslerini bile tam Göremiyorduk kaldıkı Agaç işleri mühendisligine LYS istiyor Sizce Meslek Lisesi Bir ögrenci ygs'de Bile Zorlanırken Lys'de polinomlar,Parabol,Trigonometri yi yapabilirmi ?

Ki Halende kızmaya devam Ediyorum Mobilya Bölümü Mezunuyum Ama Gel Görki Sayısalcıyız !! Sadece Mat ve Fen Derslerini Lise 1'de gördüm Şimdi ile Zorlanıyorum Matematik'de Birde Bu Salak Sacma Lys Takıldı kafama iyice Ümitsizligi Kapıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkapc -- 23 Eylül 2011; 21:09:27 >

• evet siz bu sistemin günah keçisi durumundasınız ama sana şöyle de bişey söyliyim ben çok iyi bi anadolu lisesinde okudum ama açık sölemek gerekirse bende bişey bilmiyodum sınav öncesi :) ablam düz lisede okudu ama benden çok şey bilyodu yinede iş öğrencide bitiyo ösymyi suçlarken biz naptık siz naptınız bide ona bakmalı meslek liselerinde eğitim verilmiyo ama verilmiyomu verilemiyomu bence verilemiyo sınaıflara giren öğretmenlerle dalga geçilyo okulla alakası olmayan insanlar okuyo genelde bu okullarda sizin gibi yaşlarda yanıyo onların yanında ama sonuç olarak meslekli öğrencilerinde ösymninde yaptığı adil değil :) başarılar diliyorum sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: asot140

evet siz bu sistemin günah keçisi durumundasınız ama sana şöyle de bişey söyliyim ben çok iyi bi anadolu lisesinde okudum ama açık sölemek gerekirse bende bişey bilmiyodum sınav öncesi :) ablam düz lisede okudu ama benden çok şey bilyodu yinede iş öğrencide bitiyo ösymyi suçlarken biz naptık siz naptınız bide ona bakmalı meslek liselerinde eğitim verilmiyo ama verilmiyomu verilemiyomu bence verilemiyo sınaıflara giren öğretmenlerle dalga geçilyo okulla alakası olmayan insanlar okuyo genelde bu okullarda sizin gibi yaşlarda yanıyo onların yanında ama sonuç olarak meslekli öğrencilerinde ösymninde yaptığı adil değil :) başarılar diliyorum sana

Kazamız Mubarek olsun :)

Keşke Meslek Liselerinden Mat Fen Dersleri 4 yıl boyunca olsa Eger Böyler olursa Benim Gbi Cok magdur olan İnsan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

öğretmen oku sende mühendisliğe gitsende lys dersleri karşına çok cıkıcak o yüzden lys ile alıyor sistemin mağduruyuz fakat mühendislik fakültelerinde seçiçi olmak zorundalar

Yanlış Duymadıysam Teknoloji Fakültesi Mezunu olmak gerekiyormuş Kpps Yerleşe Bilmek İçin

Bu sene iki yıllık Tercih Etmek İstemedim Boşuna iki sene kaybım olmasın Biraz daha calışıp 4 yıllık okurum diye Karşıma Bu cıktı ya

Yarın Dilekce yazacagım Ama Bilmiyrum Bir Faydası olurmu:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkapc -- 23 Eylül 2011; 22:39:32 >

Orijinalden alıntı: turkapc

Arkadaşlar Herkese Merhaba Size Bir kaç Sorum olacak.

Endüstri meslek lisesi-Mobilya Dekarasyonlugu Ögrecisi Mezunuyum Herkesinden Bildigi gibi Meslek liselerinde Egitim oldukca zayıf Gecen sene Ygs Sınavına girdim Askeriye İstiyordum Ama olmadı Bu sene Tekrardan Dersaneye yazıldım Tekrardan başladım derslere Bir kaç tane akrabam Askeriye olmasa bile En azıdan Teknoloji Fakültesi-Ağaç işleri Endüstri Mühendisligini yazıp gitmemi tavsiye ettiler..

Bende Araştırdım Ama O kdr saçma bir şeyle Karşılaştım ki Bütüm moralim Alt Üst oldu Lisede ygs derslerini bile tam Göremiyorduk kaldıkı Agaç işleri mühendisligine LYS istiyor Sizce Meslek Lisesi Bir ögrenci ygs'de Bile Zorlanırken Lys'de polinomlar,Parabol,Trigonometri yi yapabilirmi ?

Ki Halende kızmaya devam Ediyorum Mobilya Bölümü Mezunuyum Ama Gel Görki Sayısalcıyız !! Sadece Mat ve Fen Derslerini Lise 1'de gördüm Şimdi ile Zorlanıyorum Matematik'de Birde Bu Salak Sacma Lys Takıldı kafama iyice Ümitsizligi Kapıldım

ARKADAŞIM DİKKAT EDİYORUM SEN HEP AYNI ŞEYLER ÜZERİNDE TAKILIP KALMIŞSIN ... AYRICA SİSTEM BU SEVSENDE SEVMESENDE BUNU UYMAK ZORUNDASIN

HEM BEN SANA ATTIĞIM MESAJDADA BELİRTMİŞTİM BUNLARI ... OKUDUYSAN BİLİRSİN ... NEYSE BENCE SEN FORUMA GİRİP YAKINACAĞINA DERS ÇALIŞ BU SENİN EMİN OL

YARARINA AYRICA DERSANEYEDE GİDİYORSUN ... YAZIK ETME KENDİNE DERİM

VE EN ÖENMLİSİ SİZİN BÖLÜMÜN MÜHENDİSİ OLMAK İÇİN SADECE BARAJI GEÇMEK YETERLİ ...

BİR ELEKTRİK VEYA BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ OKUMAK İSTEYEN BİRİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNE BİLE GİRMEK İSTESE EN AZ 360 MF4 PUANI YAPMAK ZORUNDA ...

SEN BENCE ÖSYM'YE YAKINMA DUA ET ... DERSLERİNE ÇALIŞ

• istdiğin kadar yaz herkesi mühendis yapmazlar kardeşim kusura bakma biraz kapasite lazım mühendislik için yanlış anlama sözüm burda sana değil ama mühendislik istiyorsan lys de çözmen gerekir kısa yoldan geçmen istiyorsan öğretmen ol daha kolay

Orijinalden alıntı: turkapc

Arkadaşlar Herkese Merhaba Size Bir kaç Sorum olacak.

Bende EML Makine mezunuyum.

gözün korkmasın. Yani mat 2 türv integral harici bence çalışma ile yapılabilir. O iki konu en zor konusu ve çalışmadığım için yorum yapamam. Ama fem simetri al ekol hoca da önce izle sonra fem simetride o konuyu yapıp üstüne birde birkaç test çöz tamam. Yapabilirsin inan bana. Ben yapmıştım en azından. Trigonometri gözünü korkutmasın, polinom zaten basittir (zor soru sorarlarsa inan baan düzlerinde çoğu yapamaz), karmaşık sayılar logaritma filan zor sorularını yapamayabilirsin ama konuyu öğrenirsin. Gözünde büyütme. Zaten 10 soru filan mat 1 den gelir lys de.

Bence can alıcı nokta fen 2. Özellikle fizik. benim fen2 çok zayıftı ve biri anlatmadanda fizik öğrenmek zor gerçekten. Allah sabır versin.

Burası Türkiye güzel kardeşim, ne adaletinde bahsediyorsun sen. Okul puanıda adaletsizlik, bi tarafını yırtarak sınava hazırlananlarda var soruları hocanın verip bunlardan cıkıcak denen okullarda var. Bizim okulda metal bölümünden çocukların bölüm dersleri filan hep yüksek geldi. Bizde teknik resimde adımızı milime uygun yazmadık diye 20 30 ar puanımız kırılırdı. Allah var, diğer tarafda iki elim yakalarında hocaların onların yüzünden okul puanım çok düşük geldi (bölüm olarak bize düşük geldi sınıftaki kızlar hariç tabi).

EML de eğitim zayıf değil yoktur. Birçoğunda meslek eğitimi bile yetersizdir. Zaman geçirmeye gider öğrenciler, kafaları körelir. Mezun oluncada birşeyler başarmak isteyen mezunlar işkence çekerler o 4 senede körelmiş anlama yetenekleriyle. Adalet bekleme yani güzel kardeşim. Sadece elinden geleni yap çok ama çok çalış mf 4 den ortalama bir anadolu üniversitesinde bir yeri kazanmakaya bak.

M.T.O.K kontenjanından uzak dur. Teknoloji fakülteleri dahi düşünmeni önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 24 Eylül 2011; 19:15:34 >

• kesinlikle adil degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.