Bence kesin gitmesi lazım ama bu yönetim hocayı yollamayacak gibi sizin düşünceleriniz neler?
Bence gitmeli,tahminimce gönderilecektir de.Adnan Polat oynanan kötü futbolun ve sorumlusunun farkında ancak oyuncular etkilenmesin diye bülentin arkasındayız 1.5 yıllık sözleşmemiz var gibi cümleler kuruyor,sene sonunda takımın başına iyi bir teknik direktör+stoper ve forvet transferi olacaktır.
kesin gitmeli
Yazık oldu, hem büyük kaptan a hem gs ye gitsin, daha fazla yazık etmesin...
Bence kötü oldu kendisini çok erken ateşe attı gibi geliyor bana, gerçi ben çok iyi bir teknik direktör olacağına inanmıyorum orası ayrı. Rıdvan gibi yorumcu olur NTV'ye sanki.
bülent maşa olarak gelmiştir zaten, hagi ondan gelmedi.
ah hagi ah
Olması zor ama bir Ferguson yaratmak için Bülent Korkmaz iyi bir malzeme gibi duruyor. Kalsın.
ferguson yaratmak mı
fergusom manchestere gelmeden önce 10 küsürat sene teknik adamlık yapmıştır.
ferguson olacaksa skibbeyi niye yapmadınız? adam en azından tecrübeliydi. bülent'ten ferguson olur mu
quote:
Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Olması zor ama bir Ferguson yaratmak için Bülent Korkmaz iyi bir malzeme gibi duruyor. Kalsın.
Şahsi görüşüm. 10 küsür senelik TD'lik yaptığını bende biliyorum. Ama takımın sevilen bir ismi Bülent hoca. Diğerleri gibi harcanmamalı.
Sezon sonuna bile kalmadan gider. Daha çok toyken Galatasaray ın basına gecti ve kendi başını yaktı. Akşam Lincolnü oynatmazsa kendinin gitmesini daha da garantiye alır.
Ümit karan ben oynayacagım demiş. Lincoln yedek demiş. Haber ne kadar dogrudur bilemem
ferguson gelmeden önce, st mirren'e şampiyonluk yaşatmış
ardından aberdeen de 3 şampiyonluk, 5 kupa, 1 uefa 1 de uefa süper kupası kazanmıştır.
bülent korkmaz ise bursa ve gençlerbirliğini batırmaktan başka erciyesi de düşmekten kurtaramamışlığı vardır.
çok benzer yanları var
Bırakın bu seveni,emektarı laflarını. Top sahada oynanıyor malesef.
quote:
her sevilen isim teknik adam olamaz.
futbolculuktan çok farklıdır teknik adamlık.
ferguson gelmeden önce, st mirren'e şampiyonluk yaşatmış
ardından aberdeen de 3 şampiyonluk, 5 kupa, 1 uefa 1 de uefa süper kupası kazanmıştır.
bülent korkmaz ise bursa ve gençlerbirliğini batırmaktan başka erciyesi de düşmekten kurtaramamışlığı vardır.
çok benzer yanları var
türk milleti çok biliyor ya teknik adamlığı o yüzden geretsi gönderdik delbosque yi gönderdik luce yi gönderdik şimdi ikisi için geri gelsin diyoruz biri de ispanya milli takımında.
devre arası gelen teknik direktörü yıl sonunda göndermek anca türklerin yapacağı iş.
adam geldiğinde 13 tane sakat vardı buna rağmen bordoyu eledik stopersiz çıktığımız maçlar neticesinde manchester city ye 3 atan hamburga talihsiz bir şekilde elendik.
ama bu medya gazıyla bu kafayla daha çok t.d. değiştiririz orası kesin
bordeaux'u eledik diyorsun yani
skibbe zamanında da uefa kupasında çok iyi oynuyorduk.
galatasaray staj yeri değildir, deneme yanılma tahtası değildir.
getirin tecrübesi yerinde bir teknik adam, 10 yıl tahammül ederim.
yenik olduğumuz maçta kewelli çıkarıp mehmet güveni alan adama değil.
evet Türkler çok iyi anlıyor teknik adamdan.
sanki geretsi gönderin demişim gibi laf yapıyorsunuz. geretse lafım yoktu. ama bazı şeyler ortada olur. çok anlayan sizsiniz, büyük kaptanla mutluluklar
Galatasaray deneme tahtası değil ama kirli çamaşır değiştirmek gibi TD değiştirmenin mantığı nedir sence? Benim Ferguson örneğimdeki amaç senelerce başında kalması için iyi bir rol olduğuna dair zaten. Ferguson'un eski başarılarından haberim var. Futbolcuykende öyle vasat biri değildi. Ancak Bülent Korkmaz Galatasaray ve Türk futbol tarihinin başarılı bir oyuncusuydu. O da bunun artısı bence. Sadece Türk olduğu için bile şans verilmeli.
staj yeri değil diyorsunda daha önceleri burada hagı gönderilsin mi gerets gönderilsin mi gibi kaçar tane konu açılmış bir bak bakalım? türkiyeye morinho gelsin 1 sene dayanamaz emin olun
evet bordeauxu eledik hamburga da şansa elendik hem de stopersiz.aksini iddaa ediyorsan cevap yazma zaten
ayrıca her hoca maç içinde oyuncu değişikliğinde hata yapmıştır ama tr den başka yerde bunu eleştirmek bu kadar normal değildir
Amaç takımı bu sezon şampiyon yapıp td. yi şutlamak ise ki öyle gibi gözüküyor, Skibbe kesinlikle kalmalıydı. Skibbe'nin takımı çok daha iyi idi şu zamandaki takıma nazaran.
Şampiyonluktan kastediyorsanız şampiyonluk skibbe zamından 5-2 Kocaeli mağlubiyeti ve 1-0 Antalya yenilgisiyle gitmişti malesef.. Uefa da Meira'nın satılmasıyla elden gitti! Sezon sonuna kadar büyük ihtima Bülent hoca ile devam edilecek seneye olurda uefa kupasına katılamazsak ki ilk 4 e giremeyiz bence Bülent hoca ile devam edilmeli... ...