Şimdi Ara

Sizce bu Ünilerden hangisinde okunur? ÇOK ÖNEMLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağalar siyaset bilimi veya uluslararası ilişkiler istiyorum ama sıralamaya göre adam akıllı universite gelmediği icin hacettepe iktisat yazmayı düşünüyorum. Sizce bu listede adam akıllı yazilabilecek neresi var? Sizce bu Ünilerden hangisinde okunur? ÇOK ÖNEMLİ! Sizce bu Ünilerden hangisinde okunur? ÇOK ÖNEMLİ! Sizce bu Ünilerden hangisinde okunur? ÇOK ÖNEMLİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 27 Haziran 2023; 20:59:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler ciddi anlamda boş bölüm. top tier mezunları bile iş sıkıntısı yaşıyor.

• Hocam bu bölümü seçmek isteme sebebiniz nedir ? Bilgim olmadığı için soruyorum yanlış anlamayın

Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkilerin ayrı ayrı bölümleri de var sanırım bu ikisi tek bölümde birleşti ise daha mantıklı değil mi neden ayrı ayrı bölümler açmışlar bu varken?

Bilgilendiriniz pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinin müfredat tamamen siyaset bilimine ötekinin tamamen uluslararası ilişkilere yönelik sanırım. Siyaset bilimi ve ui ise ikisinden karışık. Seçme sebebim akademiden ilerlemek istemem ve ilgimin olduğu bir bölüm olması. İlk hedefim kaymakamlık sınavları tabi, olmadığı taktirde akademi düşünüyorum. İnsan ilgisi olmayan bir bölümde nasıl olur da makale yazabilir, araştırma yapabilir, günlerce aylarca bir konu üzerinde çalışmalar yapabilir... Ama dediğim gibi listedeki uniler o kadar niteliksiz ki akademide ilerlemesi çok zor. Tek temennim 2022den iyi gelmesi ve 86kdan ankara uluslararası ilişkilere gitmek. Olmadığı taktirde listedeki unilerde akademide ilerlemek zor olur, muhtemelen hacettepe iktisat yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 27 Haziran 2023; 21:45:54 >
  • Up

• Bu bölümler iyi okul prestiji olmadan çok da işe yaramayan bölümler. Genelde mezunlar bu bölümleri yönetici veya akademisyen olmak için okuyorlar.
    Bilkent dışında okumazdım ben. Bilkent, istanbul, Marmara, ytü dışındakilere bakma bile.
    Çünkü prestijli üni veya torpil econ, pols, man, ır için çok önemli.

Ama mesela bir arkadaşım bilkent pols%50 den marmaraya gitmişti hazırlık zor diye.(kalmıştı) Yani sana bağlı, çalışırım diyorsan bilkent. Durumun yoksa da diğer ismi sayılan okullar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D0MEST0S kullanıcısına yanıt
    Sag olun hocam aile ile İstanbul konusunu konuşmam gerek maddi olarak zorlamazsa belki yazabilirim

• İstanbul medeniyet akp nin üniversitesi. Kampüsü de devlet unilerden kötü ama özellerden iyi.
    Akpli olmak istiyorsan gel. Yeni üniversite olduğu için belki argör yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    😀

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt
    Aynısını yazıcaktım yazılmış 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Konu medeniyete nerden geldi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.