Şimdi Ara

Sizce bu sene hangi konular kaldırılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum soru cevapları alalım

• Sene başı konular kaldırılmayacak dedi .geçen hafta bir hafta sonra daraltılan müfredatı açıklayacağız dedi bence kendisi bile bilmiyor ne desek boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustfaagp -- 30 Kasım 2020; 20:27:13 >
  • LTİ Kalkacak hacı en iyi ihtimalle Tİ kalkacak. Sebebi internete ulaşamayan bir kişiyi bile göz ardı etmemek zorunda olmaları.
    2. dönemde bir ihtimal açılırsa.
    1. dönemin telafisi verilir.
  • Eger okulun acilmasi asiri uzarsa veyahut acilmazsa 12 komple olmaz diyorum
  • Yuh deve
  • Okulların Ocak ayında açılmayacağına kesin gözüyle bakıyorum ben. Aynısını bu sene de yaşadık. Önce 2 haftalık bir tatil, sonra 1 aylık sonra da sene sonuna kadar. Bahar aylarında okullar açılırsa şanslıyız.

Bildiğim kadarıyla Ağustos ayında okullar açılınca 11.sınıfın 2.dönemi işlendi.

Online eğitimin verimsiz olduğundan bahsetmeye gerek yok. Tutup da 2 dönemi 1 döneme sıkıştırma yapamazlar. Farkındaysanız bu mantıksız bir şey. (Bende konuların kaldırılmaması taraftarıyım ama yetkililer ne bana ne de internetteki 3-5 kişiye bakar. Yiyeceğimiz damga "Kendini Düşünme" olur.) Kanımca online eğitimde 12.sınıfın 1.dönemi işlenir, 2.dönemi işlenmez. (Dediğim gibi bu benim düşüncelerim.)

Bu sorunun çözümü var mı var. Dayarsın aşırı zor soruları, elersin milleti. Ancak geçen seneden farklı olarak istediğim tek bir şey var (Yani ölümü görüp sıtmaya razı olacak şekilde): TYT'ye süre eklenmemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 30 Kasım 2020; 20:51:13 >

• dedigim gibi hocam eger acilmazsa boyle olur ziya selcuk gecenlerde %10 luk kesime ulasamiyoruz demisti firsat esitligi icin bu sekil olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

cidden bunu döngü halinde çaktırmadan sene sonunu getirirler gibi

• mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

Bu dönem kesin yok hocam. Kafadan çıkarmak lazım. Mart ayı belki diyorum ben.

Hocam 2.donem ile 8ve12ler okullara donecek asilanma baslayacak bu olayin reklami cokca yapilacak su olaylarin hepsi saglik sisteminin cokmesinden dolayi biraz ivmeyi azaltmak icin yapiyorlar zaten,aylardir rakamlari gizleyen hukumet bu sebeple gercekleri yansitti ki millet korksun 1 aya kalmaz vaka sayilari gorunurde yine duser sonrasin da onlemlerimiz ise yaradi vaka sayilari dustu normalde donuyoruz denir cunku ulkenin carklari donmuyor hizla dibe gidiyoruz tek sorunumuz covid de degil zaten yazin millet maskeleri cikarip beach partylerde gezerken neredeydi covid musterih olun okullar 2.donem basi ile acilacak lti ya kalkar ya da kazanimlar cikar ama sure eklenmesi cok olasi goruluyor bu sene sorular daha kolay olacak yigilma bir miktar daha fazla olacak... ben de bu kotumserlere cok kizardim yazin ama yapacak bir sey yok olacagi gormek zor degil dikkat hatasi yapmayip amacimiz ayt yi fullemek olsun iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

Bende zaten öyle yazdım. Bahar ayında yani 2. dönem okullar açılır. Ancak süre eklenmesi bu sene çok saçma olur. 2020'de sus payı olarak verildi o. Bu sene niye verilsin ki?

Neyse daha eşeği sağlam kazığa bağlayalım. Sonuç'tan tut apotemiye kadar süpürelim yayınları. Başka çare kalmadı. Seneye +9000 mat fulleyenlerinden biri biz olalım.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 30 Kasım 2020; 20:58:23 >
  • Hocam 12.sinif misiniz ?

Hocam benim icimden oyle geciyor ben asla olmasini istemiyorum ama kulak duyuyor yani siz anlayin

evet hocam
  • Hocam o %10 kesim sence test kitabi cozebiliyor mu ?

bilemem hicam sormak lazim
  • Ee hocam yakin test kitaplarinizi firsat esitligi icin o zaman  

Suan yaktim hocam cani gonulden emin olabilirsin
  • Konularin cikmasi da cigerini yakar hocam aman dikkat biz acisini tattk sizlerle tekrar tatmayalim 

• Ne yuh deve 2.dönem okul online olduğu için sorumlu tutulmazsa doğal olarak 1.dönemin online kısmıda çıkmayabilir ki 1,5 ayda ne işlenmiş olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.