Şimdi Ara

Sizce Bu Notebook´un Özellikleri Idare Eder Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öyle en son cikan oyunlari degil de , cogu online oyunu oynamaya yetcek kadar bir sistem var mi sizce ?

Allgemeine Features:
    Prozessortyp : Intel® Core™ i5-430M Prozessor
    Prozessor-Taktfrequenz : 2,26 GHz
    Festplattenkapazität : 320 GB
    Arbeitsspeicher : 4 GB DDR-3-RAM
    Bildschirmgröße : 44cm / 17 Zoll
    Bildschirmauflösung : 1600 x 900
    Grafik : ATI Mobility Radeon HD 5650 mit max. 4083 MB
    optisches Laufwerk : Blu-ray Brenner
    USB Anschlüsse : 2x 2.0
    Gewicht (inkl. Akku) : 2,80 kg
    inkl. Betriebssystem : Windows 7 Home Premium 64Bit
    weitere Anschl. : 1x eSATA + USB Kombianschluss, HDMI

• Bence gayet yeterli online oyunlar için hatta aksine normal oyunlarıda orta düşük ayarda açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Bence gayet yeterli online oyunlar için hatta aksine normal oyunlarıda orta düşük ayarda açar.

Orta düşük mü kafan mı iyi oyunların çoğunu ağlatır bu bende i3 + HD 5650 var sorunsuz açıyorum çoğuda high ayarda
  • quote:

Bence gayet yeterli online oyunlar için hatta aksine normal oyunlarıda orta düşük ayarda açar.

bilip bilmeden yorum yapmayın ya ısınma problemini aşarsan çogu oyunu yüksek ayarda oynarsın
  • kaç para?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

kaç para?

799 euro , ayrica isinma problemi icin sogutucu aldim , ama asiri sogutmuyor sorun o , serin bir hava üflüyor hepsi mi böyle
  • quote:

Crysis 'i herşey highta 1366x768'de oynuyorum , ne orta düşüğü. Anlamıyorsun , bari yorum yapma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 16 Haziran 2010; 22:18:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum ne kadar eder?
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayarım ne kadar eder?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Notbook oyun için ideal değil fakat orta dereceli bir donanım.Zaten ısıdan bozulmazsa 1 sene sonra demode oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Crysis 'i herşey highta 1366x768'de oynuyorum , ne orta düşüğü. Anlamıyorsun , bari yorum yapma...

benchmark değerlerini koyarmısın o kadar üstün laptop'unun anlamıyorumya bi herşey highda aa full açık lütfen ss bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 17 Haziran 2010; 22:39:09 >
  • Ayarlar bu şekilde iken , fps 20 civarında dolanıyor. Akıcı ve oynanabilir düzeyde. Takılma yok , kasma yok. AA 4X'te , zaten ben yukarıda full AA diye birşey demedim. Sen nereden çıkardıysan..

• Model marka ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.