Bildirim
Sizce bu monitörü ne kadara satmalıyım ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Televizyonmu bu ? -
Hocam monitör . Nette sıfır fiyatını bulamadım . Modeli sdm-hx95 yukarıya eklemeyi unutmuşum . -
İlk bakışta sanki öyle gibi geldi , modelini yazman iyi oldu.
Hayırlı satışlar . -
Edeceği 50 liradır. Artık 4:3 oranlı monitörlerin devri bitti. Hiçbirşeyle uyumlu değiller. Bir film izlerken ekranın yarısı boşa gidiyor. -
Aman hocam ne yaptınız . Adamın biri GG de 300 tl ye satmış -
Ne zaman satmış? 300 liraya sıfır 21.5 inç 1080p monitör alınıyor. Sendeki monitör çıkalı olmuş 10 sene. -
Buyurun hocam , geçen sene satmış adam . Bunu görünce umutlanmıştım ....
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/sony-sdm-hx95-tft-monitor-039-0-039-gibi-56997765 -
Ben satılmış diye birşey görmedim sadece ürün kapanmıştır yazıyor. 300 liraya çok daha iyisinin sıfır alınabiliyorken onu o fiyata satması mantık olarak imkansız. Forumun 2. el bölümüne bakıp fiyatları kendin de araştırabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X