Şimdi Ara

Sizce bu Lenovo y510p yi almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-16gb-59-415881-notebook

16 gb ram
    4 gb ekran kartı
    işletim sistemi 5 bin liralık msi ile aynı ama sd okuma yeri yok. Bilgisayar çökünce napıcam o aklıma geliyor.

Sizce bu bilgisayarı almalımı yoksa, daha iyi bir öneriniz var mı? Bütçeyi 3000-3200 tl ye kadar çıkarabilirim.
    Oyun oynamayı çok severim. Makine mühendisliğina başladığımdan bazı programlarıda çalıştırması gerek. Kafam çok karışık. Yardınız çok önemli benim için.

• compnaion C kullanıcısına yanıt
    Pc gayet güzel oyun ve günlük işlemlerdeki performansı iyi olur yalnız optik sürücü yok yani ben şahsen pc yi aldığımdan beri optik sürücüyle işim olmadı yalnız çok kullanan biriysen sorun olur ama eğer usb ile her işimi hallederim diyorsan boşuna para verip pahalısını alma bu gayet iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sipahi

Pc gayet güzel oyun ve günlük işlemlerdeki performansı iyi olur yalnız optik sürücü yok yani ben şahsen pc yi aldığımdan beri optik sürücüyle işim olmadı yalnız çok kullanan biriysen sorun olur ama eğer usb ile her işimi hallederim diyorsan boşuna para verip pahalısını alma bu gayet iyidir.

5 yıla yakındır sd yüzü görmedim. Sanırım alıcam ya.
    Bencede alın derim hiç olmadı yani çok büyük ihtiyacınız oldu harici optik sürücü alabilirsiniz.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9810

buyur dostum alacağım pc budur.

burada da bir arkadaşın ufak incelemesini görebilirsin.http://www.pcfrm.com/lenovo-y50-59-425035-inceleme/ pc'yi novadan almış. ayrıca kutudan harici dvd okuyucu da çıkıyor ve çok şık :)
  • Doğru diyorsunuz. En iyisi öyle. @aytaccgl site önerin için teşekkürler. Kafa karışıklığım gitti diyebilirim. Alıcam evet. Çok teşekkürler yardımlarınız için :)
    Almadan önce bir ara ama. Kafanda soru işareti kalmasın. Bir de pcdepoda vardı ama şuan siteye giremedim için link veremeyeceğim. Zaten orada biraz daha pahalı sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

Almadan önce bir ara ama. Kafanda soru işareti kalmasın. Bir de pcdepoda vardı ama şuan siteye giremedim için link veremeyeceğim. Zaten orada biraz daha pahalı sanırım.

Aslında bayadır araştırıyorum. Bu markayıda internette aradım şu anda rasladığım en ucuz olan bu. 11 gün sonra maaş yatıyor. O güne kadar bir sorun çıkmaz inşallah.
  • quote:

Biraz senin dediğin markayı araştırdım. Baktığım her sitede y50 y510p den daha iyi diyorlar ama şu novabilgisayar'a güvenebilir miyim onu bilemedim. Y50 bu arada bu siteden hariç sadece pcdepo sitesinde var. Ondada 3200 tl civarı. Ama bilgisayarı nakit parayla alıcam işte. Nova bilgisayara güvenebirmiyim bilemedim.
    bir arkadaş vardı gidip elden alacaktı ne yaptı bilemiyorum. merkezleri ankarada olması lazım. öyle bir şansın varsa? ben de daha önce almadım novadan. alan varsa sormak lazım... pcdepo mu nova mı bilemiyorum açıkçası.

ama y510p yerine her türlü y50 öneririm.
  • quote:

bir arkadaş vardı gidip elden alacaktı ne yaptı bilemiyorum. merkezleri ankarada olması lazım. öyle bir şansın varsa? ben de daha önce almadım novadan. alan varsa sormak lazım... pcdepo mu nova mı bilemiyorum açıkçası.

ama y510p yerine her türlü y50 öneririm.

Ne yazık ki elden almam mümkün değil. Aslında siteyi baya bir araştırdım. Sorun yok diyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.