Şimdi Ara

Sizce Bu Konulardan Kaç Soru Gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet malum zaman az o yüzden tüm konuları bitirme fikrini çıkardım aklımdan nokta atışı ile AYT'de 22-23 Mat, 18-20 Fen toplamaya çalışacağım. Şimdiye kadar çok fazla AYT denemesi çözmedim o yüzden soru dağılımlarını pek bilmiyorum bu konuda bana yol gösterirseniz çok güzel olur.

AYT MAT için LTİ + Trigonometri 11-12 soru diyorum sizce fazla mı? Bu konuları bilmeden 10-13 arasında yapıyorum zaten 8-9 tane burdan toplarsam fena olmaz.

AYT Fizik te çok değişik bir haldeyim istisnasız her konuda bilgim var ama tam olarak hiçbirini bilmiyorum yani konunun neresinden geldiğine bağlı gibi Elektrik(Tüm Konular Dahil), Manyetizma, Dalgalar, Optik ve Modern Fizik tam anlamıyla bitirsem 6- 7 yaparmıyım? Atış, momentum,BHH falan biliyorum ordan da gelirse 1 net kapsam :)

AYT Kimya Organik temelim var onu tamamen bitirip birde elektrokimya ve hız denge tamamlarsam 6-7 de ordan yaparım gibi.

AYT Biyoloji Fizikteki ile aynı durum her konudan dağınık azar azar bilgim var. Bana 5-6 net yaptıracak konuları söylerseniz çok güzel olur.

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.