Şimdi Ara

Sizce bu kızdan ayrılmalıyım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım sevgilim olacak insanda 25 yaşında biri yaklaşık 1 yıldır ilişkimiz var beni çok sevdiğini söylüyordu gerçekten de öyleydi takiii 08/05/2025 gecesine kadar biraz rahatsız bende telefonu 12 saat kullanamadığım için bir 15dk daha fazla konuşmak istedim özledim çünkü insanız ya ; bir anda telefonu yüzüme kapattı arıyorum açmaz yazmaz telefona 15-20dk bakmadı sonra yazdı ben konuşmak istemiyorum , senin şu isteğin ben hastayken bendeki yerini çok değiştirdi vs. Yazdı sonrasında yazmış “ Düşmanımda merhamet var sende yok “ öyle seziyorum yazmış sizce ne yapmalıyım ???

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ayrıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düdükle sepetle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk fırsatta ayrıl derim. Ruh hali dengesiz bir insanla olmaz. Senin rahatsız olduğu biliyor ve bu hareketleri sergiliyorsa iki ihtimal var, Ya psikolojik sorunları var yada fırsat bu fırsat diyip başka birisi ile görüşüyor. Tabiki buraya kadar yazdıklarım hiç tanımadığım bir insana karşı, detaylarını bilmediğim bir olayla ilgili yorum :) İşin aslı şu ki, anlamadan dinlemeden ayrılma olmaz. Bir yıllık bir emek ve sevgi var ortada. Al karşına konuş. Bu davranaşın sebebi neydi diye? Bazen insanlar fiziksel acı çektiklerinde yada ruhsal sıkıntı yaşadıklarında en sevdiklerini bile kırabiliyorlar yada anlamsız tepkiler verebiliyorlar. İlk yazdıklarım şakaydı. Karşına al adam akıllı konuş. Ha baktın çocuk çocuk davranışlar var, seni üzen söylemler var, ilişkide başka isimler var, o zaman ayrılığı düşünürsün. Bir olay yaşadın diye ayırlacaksan işin var. Sevgili demek her zorlukta yanında olmak demek, iki ayrı bedende tek bir kalp olmak demek. Anlamak demek, dinlemek demek. Hemen ayrılığı düşünme. Süreci takip et, karşı tarafın davranışını anlamaya çalış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hoşlanmış mı?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.